Annonce
Kerteminde Ugeavis

Pladsen er blevet for trang: Så nu bygger Zilan's Pizza om

Der er ikke plads til de store armbevægelser i det lille køkken, som Aryan Ahmad nu vil udvide i Zilan's Pizza. Foto: Mette Louise Fasdal
Fra 14. september vil Zilan's Pizza i Kerteminde være lukket nogle uger frem, for indehaveren Aryan Ahmad bygger om i sin restaurant.
Annonce

Kerteminde: Når der er travlhed i Zilan's Pizza i Kerteminde, stiger stressniveauet blandt de ansatte, og det stiger også endnu mere, fordi pladsen i køkkenet er trangt. Det resulterer i et dårligt arbejdsmiljø, synes Aryan Ahmad, der siden 1. januar 2013 har været indehaver af pizzeriaet.

Fra maj til august var der meget travlt i hans restaurant, og kunder måtte til tider vente længe på deres bestillinger. Det var hverken tilfredsstillende for ham eller kunderne.

- Betjeningen skal være hurtigere, og der skal være mere plads mellem os. Vi står alt for tæt, konstaterer han.

Der er i det hele taget ikke så meget plads i pizzeriaet lige nu. Folk, der sidder og spiser, sidder tæt, og der er ikke så meget plads til de kunder, der står og venter på deres bestillinger.


Betjeningen skal være hurtigere, og der skal være mere plads mellem os.

Aryan Ahmad, indehaver af Zilan's Pizza i Kerteminde


Annonce

Ombygningen begynder 14. september

Med en coronavirus, der stadig spøger og med en anbefaling om at holde afstand, er mere plads i restauranten derfor et stort ønske.

Her hvor Aryan Ahmad står, skal der være plads til flere spisende gæster. Foto: Mette Louise Fasdal

Så nu bygger Aryan Ahmad om. Han skal have et større køkken og skaber samtidigt også plads til flere spisende gæster. Desuden bliver skranken, hvor folk står og venter på deres bestillinger, flyttet. På den måde håber han, at restauranten til sidst fremstår mere coronavenlig for både ansatte og kunder.

Arbejdet med at bygge pizzariet om begynder mandag 14. september. Derfor vil der fra den dag være lukket.

Det er håbet, at der igen kan lukkes kunder ind i begyndelsen af oktober, men Zilan's Pizzas indehaver vil ikke love det.

- For der er mange ting, der skal ordnes, og det er ikke altid til at sige noget om de udfordringer, man støder på undervejs, siger Aryan Ahmad, der også har indkøbt en ny ovn, som efter sigende er tre gange hurtigere, end den han har nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce