Annonce
Kerteminde Ugeavis

Pres på plejeboliger: Plejecenter udvider inden det skal rives ned

Der skal nu være 12 ekstra boliger på plejecenteret. Foto: Michael Nørgaard
Der skal være flere boliger på Lindhøj Plejecenter i Munkebo. Dog kun midlertidigt.

Munkebo: Skønt Lindhøj Plejecenter i Munkebo er blevet dømt til nedrivning, skal det lige bruges lidt endnu. Endda mere end det allerede bruges. Plejecentret søger nyt personale, så det vil være muligt at tilgodese alle beboere, da der nu åbnes for værelser, som tidligere har stået tomme.


Vi er allerede begyndt at planlægge. Der er blevet nedsat et byggeudvalg


Plejecenteret søger social- og sundhedsassistener, sygeplejersker og social- og sundhedshjælpere til start 1. april 2021, eller hurtigst muligt.

- Der bliver hyret nyt personale, så der er hænder nok til at tage vare på beboerne, når der nu kommer flere pladser, siger Britt Pedersen, formand for ældre,- handicap, og psykiatriudvalget.

Centerets husningskapacitet skal nemlig øges, så der nu vil være 47 boliger, hvor der før var 35. Øgningen er kun midlertidigt, indtil det nye center - som blev godkendt tilbage i oktober sidste år - står færdigt.

Annonce

Nyt plejecenter i 2024

- Vi har åbnet yderligere pladser på centeret, men der er kun en midlertidig løsning, indtil vi har fået bygget det nye, siger Britt Pedersen.

Grunden til, at de åbnede værelser kun skal være en midlertidig løsning, er i følge Britt Pedersen, at det nuværende plejecenter ikke er godt nok.

- Lindhøj er utidssvarende. Værelserne er meget små. De nye pladser, vi lige har åbnet, er værelser som har stået tomme, og de skal kun benyttes, indtil vi kan flytte folk ind i det nye center.

Den nye bygning, som i fremtiden skal tjene som Lindhøj Plejecenter, blev bevilliget ved budgetforliget i oktober sidste år og står til at skulle stå færdigt engang i 2024.

- Vi er allerede begyndt at planlægge. Der er blevet nedsat et byggeudvalg, siger Britt Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Henning har grænseløst overskud til en masse frivilligt arbejde: - Jeg overkommer det hele, fordi jeg vælger at tage en dag af gangen

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Kursen er sat: Med 228.500 kroner ekstra i bagagen er Ladbydragen snart klar til at tage på togt  - fra Munkebo Bakke

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce