Annonce
Kerteminde Ugeavis

Roklub udvider med ekstra stor kajak: Til folk på den gode side af de 100 kilo

Kajakken koster normalt 18.000 kroner. Den har justerbare puder, så man altid kan side behageligt i den. Foto: Birgith Pedersen
Munkebo Sejl- og Roklub har efter ønske fra flere borgere udvidet sortimentet af vandrelateret udstyr.

Munkebo: Munkebo Sejl- og Roklub har investeret i en speciel kajak, som er beregnet til de lidt mere fyldige vandentusiaster.

- Vi har købt en ekstra stor kajak, så de, der vejer lidt ekstra - på den anden side af 100 kilo - eller måske er ret høje, også kan opleve vandet, siger Birgith Petersen fra Munkebo Sejl- og Roklub.


Vi oplevede, at der var folk som ønskede at komme ud på vandet, men de normale kajakker var for ubehagelige for dem.

Birgith Petersen


Den ekstra store kajak er købt, fordi klubben fik flere efterspørgsler fra folk, som ikke var komfortable i kajakker af normal størrelse.

- Vi oplevede, at der var folk som ønskede at komme ud på vandet, men de normale kajakker var for ubehagelige for dem, siger Birgith Petersen.

- Og så købte vi den, siger Birgith Petersen.

Hun tilføjer, at der 18. april er åbent hus i klubben, hvor man kan komme ud og prøve alt deres udstyr - inklusiv den nye kajak.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce