Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ryttere spredte julehygge fra hesteryg

Rideturen fra Dræby til Munkebo var på omkring tre kilometer. Privatfoto
Annonce

Dræby: En flok hestevenner fra Dræby tog søndag turen til Lindhøj Plejecenter og demens-afdelingen på Troelskær i Munkebo for at bryde den velkendte hverdag for beboerne og give dem en oplevelse.

De otte heste, der var med, var blevet julepyntet til lejligheden, og de havde også taget julemanden med sig på en hestevogn.

Besøget af hestene, ryttere og julemand vakte stor glæde hos beboerne, fortæller Pernille Møller, der var initiativtager til rideturen.

Hun har tidligere været med julerideture i Rynkeby, hvor hun i sin tid havde sin hest opstaldet i Urup. Nu er hun flyttet til Dræby og synes, at det kunne være sjovt at videreføre ideen med en jule-ridetur i sit nye nabolag.

Både Lindhøj Plejecenter og demensafdelingen på Troelskær sagde ja tak til besøget, og med et opslag på Facebook lykkedes det Pernille Møller at samle nogle flere ryttere end de tre, hun selv hun selv kunne stille med.

Lindhøj Plejecenter og demensafdelingen på Troelskær sørgede for, at der var varm kakao, som de tobenene kunne varme sig på inden hjemturen på omkring tre kilometer.

Her hilser en ældre beboer på en af hestene fra sit vindue. Privatfoto
Både heste og ryttere var julepyntede til lejligheden. Privatfoto
Jane Møller var trukket i julemands-kostumet. Privatfoto
Med nisse og julehjerter havde hestene klædt sig pænt på til lejligheden. Privatfoto
De vakte stor jubel hos beboerne, da hestene dukkede op. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Mindeord: Farvel Kojak

Annonce