Annonce
Kerteminde Ugeavis

Sådan går det: Rosa Danica A/S gik i grønt

Gå på opdagelse i ugens regnskaber i kortet og dan dig et overblik i artiklen

Biosund ApS Selv om tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Marslev-firmaet Biosund ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2019, som virksomheden for kort tid siden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -215.969 til -159.991 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra -220.838 til -346.160 kroner og er dermed stadig negativ.

Rosa Danica A/S Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Rosa Danica A/S, der er en virksomhed i Marslev. Det fremgår af det seneste regnskab for 2019, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -5,3 millioner til 1,8 millioner kroner før skat. Sidste år steg formuen i Marslev-virksomheden fra 8,1 millioner til 9,5 millioner kroner.

Moth Evolution ApS Det seneste år er endt med underskud i virksomheden Moth Evolution ApS i Marslev. Det fremgår af regnskabet for 2019, som virksomheden for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -20.338 kroner. Det er selskabets første regnskab. Formuen i Marslev-virksomheden endte på 31.514 kroner.

L-Mediehus A/S Overskuddet er blevet større i det seneste år i L-Mediehus A/S, der er en virksomhed i Langeskov. Det fremgår af det seneste regnskab for 2019, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 286.192 til 2,4 millioner kroner før skat. Sidste år steg formuen i Langeskov-virksomheden fra 1,5 millioner til 2,7 millioner kroner.

Effektivt Landbrug A/S Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Effektivt Landbrug A/S i Langeskov. Det fremgår af det nye regnskab for 2019, som virksomheden for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 990.754 til 842.527 kroner før skat. På trods af et overskud på 652.315 kroner efter skat, faldt formuen i Effektivt Landbrug A/S fra 1,4 millioner til 1,3 millioner kroner.

L-Medier A/S Firmaet L-Medier A/S, der har adresse i Langeskov, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2019, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 25.769 til 3,2 millioner kroner før skat. Sidste år voksede egenkapitalen i Langeskov-selskabet fra 632.125 til 2,1 millioner kroner.

Entreprenørgården Munkebo A/S Entreprenørgården Munkebo A/S, der er en virksomhed i Munkebo, har oplevet en relativ væsentlig nedgang i resultatet i det seneste år. Det fremgår af regnskabet for 2019, som firmaet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet noget fra 9,6 millioner til 6,0 millioner kroner før skat. Selv om året endte med et overskud på 4,6 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Entreprenørgården Munkebo A/S fra 12,5 millioner til 9,8 millioner kroner.

SB Consulting ApS Overskud er blevet til underskud i Dalby, hvor firmaet SB Consulting ApS har adresse. Det fremgår af den friske årsrapport for 2019, som firmaet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 32.305 til -26.477 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra 50.310 til 29.183 kroner.

PT Entreprenør ApS Overskud er blevet til underskud i Ullerslev-selskabet PT Entreprenør ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2019, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 33.671 til -20.617 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra 117.215 til 101.106 kroner.

Stamp Reklamefoto ApS Kerteminde-selskabet Stamp Reklamefoto ApS fik underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2019, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet gået op fra -31.101 til -71.273 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra 263.140 til 206.527 kroner.

Spaabæk Bolig ApS Spaabæk Bolig ApS, der er et firma i Kerteminde, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2019, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet øget fra 40.280 til 66.468 kroner før skat. Sidste år voksede formuen i Kerteminde-selskabet fra -4119 til 40.041 kroner.

Skovsbo ApS Virksomheden Skovsbo ApS, der har adresse i Ullerslev, har fået endnu et minus. Det fremgår af regnskabet for 2019, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet gået op fra -651.516 til -668.410 kroner før skat. Egenkapitalen faldt fra 20,2 millioner til 19,9 millioner kroner.

Hjem ApS Der blev tjent penge i det seneste år i selskabet Hjem ApS i Langeskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2019, som selskabet for kort tid siden har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 11.400 kroner. Det er selskabets første regnskab. Formuen i Langeskov-virksomheden endte på 58.896 kroner.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Vi bringer disse regnskaber, fordi de er vigtig lokal nyhedsformidling. Har du uddybende oplysninger, kontakt da redaktionen på ar@jfmedier.dk.

Se regnskaberne fra dit lokalområde. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Søren Ryge gæster Birkende Forsamlingshus

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Husflid inviterer til en tur på rensningsanlægget

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

V-kandidat: Det handler om en letbane eller en anden løsning

Kerteminde Ugeavis

Med luppen på Svenskekrigene

Kerteminde Ugeavis

Lundsgaard Gods klar med endnu en festival: Efter en weekend med NU Festival rykker jazzen ind

Kerteminde Ugeavis

Ny børnehave på vej: 36 millioner skal styrke børneområdet

Kerteminde Ugeavis

Debat: Er Henrik Madsen utilfreds med erhvervspolitikken i Kerteminde Kommune, skulle han tage en snak med Klavs Lauridsen

Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi har ikke glemt støjen i Langeskov

Kerteminde Ugeavis

Årsmøde i ÆldreSagen Kerteminde lokalafdeling

Kerteminde Ugeavis

Sådan var barndommen på landet i 1950'erne: Historiefortæller Jens Peter tager dig med tilbage i tiden

Kerteminde Ugeavis

Komikers 'karriere' som borgmester er slut: Han vender tilbage på én betingelse

Kerteminde Ugeavis

Mystisk skib set ud for Kerteminde: - Hvad filan laver de derude?

Kerteminde Ugeavis

Fællessang i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Ladbykongens krigerweekend

Kerteminde Ugeavis

Debatskabende Kunst i Galleri KiK Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Lines hobby overtog hjemmet: Derfor var hun nødt til at begynde at sælge af det

Kerteminde Ugeavis

Debat: At de 41 virksomheder er utilfredse, kan man gøre noget ved

Kerteminde Ugeavis

Planteskole blev rippet for specielle træer under corona: Folk ville være selvforsynende, hvis det hele 'brænder' på

Kerteminde Ugeavis

Fjordens Dag ved Boels Bro

Kerteminde Ugeavis

Debat: Forretningernes kunder - ikke byrådet - afgør handlen i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi sidder ikke på hænderne

Kerteminde Ugeavis

Toner fra operaens verden

Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi er mange, der har noget imod konsekvens-blindhed

Annonce