Annonce
Kerteminde Ugeavis

Sådan tændes juletræerne: Gratis guf og Paw Patrol

Der er rig mulighed for at komme i den rette julestemning, når træerne tændes. Arkivfoto: Robert Wengler
Munkebo, Langeskov og Kerteminde futter op for julestemningen og juletræerne på hver deres måde. Det bliver hyggelige arrangementer, der skal få folk i det rette julehumør.
Annonce

Kerteminde: Julen er fyldt med traditioner, og tændingen af lyset i byernes juletræ er en af de mere prominente, der samler hele byen.

I Langeskov, Munkebo og Kerteminde fejres tændingen på behørig vis, og der er masser af spændende og velsmagende oplevelser for voksne og især børnene.

Avisen har talt med arrangørerne af tændingerne i de tre byer.

Munkebo den 29. november

Formand for Kulturhuset i byen Willy Anderskov og et hold af frivillige overtog sidste år planlægningen af arrangementet, og de har fået sat fut i festlighederne i Munkebo.

I år forventer de, at der vil dukke cirka 300 børn med tilhørende forældre og bedsteforældre op.

Planen er, at julemanden kommer i havn klokken 17:00. Han vil eskortere børn og voksne op til pladsen foran biblioteket, hvor koret vil synge julen ind, imens købmændene deler godteposer, gløgg og æbleskiver ud. Umiddelbart efter vil borgmester Kasper Olesen holde en tale, inden han klikker på kontakten, og juletræet lyser op.

Kerteminde den 29. november

Cityforeningen har brugt ekstra penge på begivenheden i år.

- Vi havde ekstra midler i år, så vi har booket Paw Patrol, som er et meget populært TV-program for børn, siger Pernille Poulsen Kroer Hansen fra Cityforeningen og Butik Nille.

Paw Patrol går på scenen klokken 15:30, og man kan møde dyrene klokken 16:30, hvor de vil mingle med de fremmødte, inden man kan tage på skattejagt efter slik i de lokale forretninger.

Klokken 17:00 er der kaffe og sang i kirken, 17:15 vil musikskolens elever vise, hvad de kan, og endelig kommer borgmesteren og holder tale klokken 18:00, hvor han vil tænde for juletræet.

Langeskov den 22. november

I Langeskov starter arrangementet klokken 17 i Langeskov Centret, hvor Ullerslev-koret vil synge for.

Efterfølgende vil julemanden møde op, og han har slik og godter med til de yngste.

Annette Burchall er arrangør fra Langeskov Handel. Hun håber, at folk igen i år vil bakke op.

- Der plejer at komme mange mennesker, og det er en utrolig hyggelig dag, hvor vi har pyntet centret op, så vi håber, at folk igen i år vil komme og få en hyggelig aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce