Annonce
Kerteminde Ugeavis

Salg mislykkedes: Tøjforretning venter stadig på en køber

Foreløbigt holder Svane åbent til slutningen af januar. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
I sommer forelå der en klar plan for salget af tøjforretningen Svane i Kerteminde. Den plan er nu skudt til hjørne.

Kerteminde: I sommer meddelte Bjarne Svane, der er indehaver af tøjforretningen Svane i Kerteminde, at han havde solgt forretningen, og ophørsudsalget var derfor startet.

På det tidspunkt lå der en plan klar for salget af butikken. Det eneste, der på det tidspunkt manglede, var én overtagelsesdato. Nu viser det sig desværre, at det ikke er muligt for køberen at fuldføre handlen.

Derfor er forretningen stadig til salg.

- Jeg er rigtig ærgerlig over, at det ikke er lykkes at komme i mål med salget, forklarer Bjarne Svane i en pressemeddelelse.

Han understreger, at det dog ikke ændrer på hans beslutning om at koncentrere sig om sin anden virksomheden Svane Agency.

Godt sommersalg

Han synes, at det er vanskeligt at koncentrere sig om to virksomheder, og det var derfor også årsagen til, at han besluttede sig for at sælge sin forretning.


Jeg er rigtig ærgerlig over, at det ikke er lykkes at komme i mål med salget.

Bjarne Svane, indehaver af Svane


Han understreger, at Svane det seneste halve år har haft en god udvikling.

- Vi har med den ekstraordinære godt besøgte sommerperiode slået alle rekorder i omsætning og indtjening, fortæller han.

- Det er jo netop derfor, det er ærgerligt, at butikken ikke får udnyttet dette momentum. Med den rette person vil der være gode muligheder for at få en rigtig fornuftig butik, mener han.

Som situationen er nu, kører julehandlen og januarudsalget til ende, inden butikken lukkes ned.

Bjarne Svane forklarer, at det bliver specielt at sige farvel til Kerteminde, fordi flere af de kunder, der kommer i Svane, har han vejledt siden 2004.

Han tager samtidigt også afsked med medlemmerne i Kerteminde Cityforening, som han selv i sin tid var med til at stifte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce