Annonce
Kerteminde Ugeavis

Se de mange sne-billeder: Endelig tid til snemænd og kælketure

Oskars høns Neymar og Frida kan ikke lide at gå i sneen med deres bare fødder, så de bliver kørt på, fortæller mor til Oskar, Sara Kramers.
Se de mange sne-billeder, som læserne har sendt til Kerteminde Ugeavis
Annonce

Sneflokke kom vrimlende onsdag, og Kerteminde Ugeavis sendte på de sociale medier en opfordring til, at I sendte os billeder af jeres oplevelser med sneen.

I var mange, der greb kameraet og sendte os billeder. Vi bringer her en række af de billeder, der er kommet ind. I kan se flere på www.kertemindeugeavis.dk.

Her er et bud på en (politisk korrekt) sneglæde: Et barn og en snemand, der hedder Julie. Foruden sne er hun gjort af stor begejstring, våde handsker og en hel del kærlighed, fortæller Ella og Betina Noer Rasmussen.
Trods sne skal hundene luftes, skriver Lena Liedecke. Hun har sendt et billede af din far, Horst Jacobsen og sin hund Kato.
Her er et fint billede af Loui på 1 år. Det er hans først snevejr. Først var han en kylling og ville ikke ud overhovedet, fordi det var koldt og farligt, men da han så kom ud, var der fart på, fortæller Marianne Christiansen.
Her er et snebillede fra Langeskov med mine tre unger, som efter nogle hyggelige timer i sneen lå udmattende hen på vejen og tog en afslappende stund i sneen. Eller da de legede på livet løs efter det store snefald, skriver Camilla Larsen. Privatfoto
Josefines første tur i sneen var en succes. Den blev udforsket og smagt på, fortæller Stine Gryning. Privatfoto
Det er noget nemmere at få ungerne ud i frikvarteret, når der er kommet sne, skriver Sanne Fonnesbæk, der her har taget et billede af en snetunnel. Privatfoto
Sofie, William og Sanne Fonnesbæk har sendt denne snemand med varme øjne. Privatfoto
Sebastian på arbejde. Den ugentlige omdeling af reklamer og ugeavis i Rynkeby. Det var lidt hårdere end det plejer grundet sne-masserne. Men skønt var det, fortæller Sabine Maldgaard Abbednæs.
Sneen er til stor glæde for både børn og dyr. Her er det Nanna og verdens bedste ven, lille Tjalfe på 8 mdr, fortæller Sabine Maldgaard Abbednæs.
Eddie er pænt begejstret for sneen, fortæller Lene Bundgaard
Ester og Karen med røde kinder efter kælketur ved Sortekilde.
Først tog hendes piger en tur, og så var Lene Bundgaard også nødt til at forsøge sig.
Ester i sneen ved Tårup Strandpark.
Her er et billede af vores første snedag, Olau på 1 år oplever sne for første gang. Han har lige lært at gå og øver sig i at gå i sneen med far, fortæller Mathilde Nygaard Dresig.
Laura i Måle har lavet en hule af sne på naboens mark.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce