Annonce
Kerteminde Ugeavis

Se hvor skønt vi bor: Ny Hindsholmplakat skal tiltrække flere turister

Tina og Thomas Nybro har skabt en ny Hindsholmplakat, der skal friste endnu flere turister til at besøge halvøen. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
- Turistchefen sagde, at vi mangler turister, så tænkte jeg: Det gør jeg noget ved, besluttede Tina Nybro fra Nybro Frugt, så så fik hun lavet en plakat.
Annonce

Hindsholm: Frugttræerne blomster. I baggrunden er der hvide sejl på vandet, og et par sommerklædte turister er lige stået af cyklerne ved æbleskiltet, medens Dannebrog vajer i flagstangen.

Det er så idyllisk, at selv Morten Korch ville være blevet imponeret. Og samtidig er det en tegnet gengivelse af den skinbarlige virkelighed, som den tager sig ud hos Nybro Frugt.

Det er da også Nybro Frugt, der har fået lavet den nye Hindsholmplakat.

- Turistchefen klagede over, at vi mangler turister, og så tænkte jeg, at det gør jeg lige noget ved, fortæller Tina Nybro om inspirationen til plakaten.

- Jeg tog kontakt til vores faste reklamebureau Fingerspitzt, og Claus Wrang har skabt denne her skønne plakat. Nu skal den bare ud og arbejde.

- Den skal ud i de små butikker - ud på campingpladserne og selvfølgelig kan man også købe den hos Nybro Frugt. Så kan gæsterne købe den med hjem som gave til hundeluftere, huspasseren og tanter og onkler og alle mulige andre. Og så sender jeg den selvfølgelig med ud til de 300 detailhandlere, vi leverer varer til.

Hindsholmplakaten er den rene, danske sommeridyl. Plakat: Claus Wrang, Fingerspitz
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Et godt råd

Annonce