Annonce
Kerteminde Ugeavis

Seniorhøjskolens elevforening lukker

Seniorhøjskolens elevforening har tidligere holdt til i Mødestedet i Kerteminde, men benyttede sig de sidste år af foredragssalen, som Kerteminde Kirke har på Langegade. Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
Annonce

Kerteminde: Kerteminde Seniorhøjskole havde ikke mulighed for at tage flere elever ind, og derfor blev Seniorhøjskolens elevforening oprettet, så der alligevel blev en mulighed for at komme til foredrag for de ældre mennesker, som ikke fik en plads på Kerteminde Seniorhøjskole.

Det er nu flere år siden, at elevforeningen så dagens lys, og der har været mange foredragsholdere, som Dunja Nielsen, der er formand for elevforeningen, husker tilbage på med glæde.

Nu lukker foreningen, for Dunja Nielsen synes, at det efterhånden er for stort et arbejde at drive den, og de andre to, Ulla Pilkær og Sanni Nielsen, som har været med til at arrangere diverse foredrag, ønsker ikke at køre den videre.

Derfor er foreningen opløst. Den sidste rest af kontingent-penge er doneret væk, og de sangbøger, som elevforeningen har brugt, får Kerteminde Seniorhøjskole mulighed for at overtage ./mlfa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Kerteminde Ugeavis

Revydirektør klar med nyt initiativ

Annonce