Annonce
Kerteminde Ugeavis

Skal du også forloves med rabat? Cityforeningens gavekort er blevet et hit

Formand for Kerteminde Cityforening Jonas Nielsen glæder sig over, at der allerede er solgt 700 gavekort af dem, hvor man kun betaler 400 kroner for at kunne handle for 500 kroner. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Der er allerede solgt mere end 700 gavekort á 500 kroner i Kerteminde Cityforenings gavekort-kampagne. Du betaler 400 kroner og får et gavekort på 500 kroner - og du kan nå det endnu: Salget slutter først den 23. maj.
Annonce

Kerteminde: - Det er gået rimeligt fornuftigt, griner formand for Kerteminde Cityforening, Jonas Nielsen om salget af gavekort til Cityforeningen.

Der er allerede solgt 700 af gavekortene, men det er nu også et temmelig godt tilbud. Det er et 500 kroners gavekort, man kun skal betale 400 kroner for - med andre ord 20 procent rabat i alle butikkerne.

Her kunne man så tænke, at det da bare er at tisse i bukserne og varme sig et øjeblik, men sådan er det ikke, forsikrer Jonas Nielsen.

- Det er Cityforeningen, der betaler de 20 procent rabat, og det gør vi for, at vore medlemmer kan få noget omsætning i butikkerne. De har brug for al den opbakning, de kan få lige nu, forklarer han.

- Samtidig vil vi også gerne belønne kerteminderne for at tro på os og være der, når vi er ekstra pressede.

Annonce

Forlovet med rabat

En af de butikker, der for alvor har fået glæde af gavekortene, er guldsmed Hermon E. i Langegade. For romantikken har blomstret, selvom coronaen har hærget.

- Ja, det er rigtigt, at vi har haft et par inde, der brugte en hel lille stabel af gavekort. På den måde kunne de købe forlovelsesringe med 20 procent rabat, fortæller guldsmed Susanne Jørgensen.

Hun glæder sig over alt, der kan være med til at få gang i handlen igen.

- Marts var en virkelig skidt måned, hvor vi alle var skræmte og lukkede os inde. Nu er handlen heldigvis stille og roligt ved at komme tilbage igen, siger hun.

- Og så kan vi jo håbe på, at der i de seneste måneder, hvor Rosengårdscentret har været lukket, er nogle, der har fået øjnene op for, at man sagtens kan handle i Kerteminde. Vi er jo så heldige, at vi stort set har det hele, og det skal vi i fællesskab passe på.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce