Annonce
Kerteminde Ugeavis

Skytteforening er blevet handicapvenlig

Kølstrup Skytteforening er nu blevet handicap-venlig takket være en stolelift. Privatfoto
Kølstrup Skytteforening har takket være fondsmidler fået stolelift, så skytte-kælderen nu også er tilgængelig for handicappede skytter.

Kølstrup: Medens Kerteminde Kommune sparer på handicap-området, går Kølstrup Skytteforening den modsatte vej. Det er netop lykkedes dem at blive handicapvenlige, selvom foreningen har skydebane og klublokaler i en kælder.

Med økonomisk hjælp fra Skydebane Danmark og Velux Fonden har foreningen fået installeret en stolelift, så handicappede nu også kan forcere trappen.

- Vi har haft flere henvendelser fra handicappede, så derfor gik vi i gang med at søge midlerne, fortæller Poul Jensen fra Skytteforeningens bestyrelse.

I forvejen er skydebanen allerede i 2017 blevet renoveret og moderniseret blandt andet med hæve-sænkeborde, så også kørestolsbrugere vil kunne finde den helt rigtige skydestilling.

Det var nu især med henblik på børnene, at hæve-sænkebordene blev indført. Foreningen har i flere år i samarbejde med DGI haft ugentlige skydetimer med adfærdsvanskelige børn, der har stor gavn af at lære den koncentration, det kræver at ramme skiven.

Desuden er Kølstrup Skytteforening en gang om året vært for 5. klassernes DM-skydning.

Kølstrup Skytteforening tæller godt 60 medlemmer, og nu regner skytterne med at opleve ekstra tilgang af handicappede medlemmer, der kan gøre brug af den nye stolelift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Annonce