Annonce
Kerteminde Ugeavis

Spar hjælper Turismens venner: At have så raske ben stående stille, det går ikke

Spar Kerteminde overrækker check til Turismens Venner efter Corona-krise.Foto: Mille Tindal Thomsen
- Når alting er aflyst, kan de jo ingen penge tjene, det, synes jeg, er synd, forklarer Sparkøbmand Søren Lausten Jørgensen. Han overakte fredag foreningen 40.000 kroner.
Annonce

Kerteminde: - Turismens Venner, de er altså en væsentlig årsag til, at Kerteminde år for år får flere besøgende. Med deres indsats går det, som jeg hele tiden har spået: Kerteminde bliver det nye Skagen, siger købmand Søren Lausten Jørgensen.

Og fordi han er så glad for Turismens Venner, synes han, det er meget synd for dem, at alle store arrangementer er aflyst i år på grund af coronasmitte. For det er ved de store arrangementer, de tjener deres penge.

-Så da KFI udloddede midler til trængende foreninger, faldt min tanke straks på Turismens venner. De har været en vigtig hjælp for alle store arrangementer og fået et lille udbytte af det, som de har brugt på selv at arrangere, forklarer Søren Lausten Jørgensen.

- Uden de penge, kan de jo ikke arrangere noget, og at have så raske ben stående stille, det går ikke.

Annonce

40.000 kroner

Han søgte KFI og fik 30.000 kroner, som han selv rundede op med yderligere 10.000.

- Vi er uendeligt taknemmelige, forklarer den nuværende og den tidligere formand for Turismens venner i kor. Ulla Eihtz og Else Møller forsikrer, at det langt fra er første gang, Søren Lausten Jørgensen er dem behjælpelige, men hidtil har det været i lidt mindre målestok.- De penge, vi nu har fået af Søren, bruger vi til at arrangere musik på marinaen igen i år. Vi havde fået lidt fra kommunen, men det rakte ikke. De penge bruger vi i stedet på at arrangere musik på plejehjemmene. Vi har allerede lavet aftaler med alle kommunens plejehjem, der hver får et besøg af orkestret, der hedder toner i tiden, fortæller Ulla Eihtz.

- Ja, de spiller melodier, som voksne mennesker kender, tilføjer Søren Lausten Jørgensen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce