Annonce
Kerteminde Ugeavis

Stort årligt hædringsarrangement aflyst: Ildsjæle efterlyses stadig

Poul Erik Christoffersen og Josephine er meget glade for hinanden. Så hun var selvfølgelig den første til at lykønske ham, da han blev årets borger sidste år. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Det frivillige foreningsliv i Kerteminde Kommune skal i år hædres på en anden måde end ved et stort arrangement med mange fremmødte.
Annonce

Nordøstfyn: Sidste år var det Poul Erik Christoffersen, der som den allestedsnærværende redaktør af Munkebo Lokal TV blev udnævnt til Årets Borger 2019, fordi han altid er på pletten, hvor det sker og formår at visualisere alle begivenheder i hele kommunen.

Han var sikkert også dukket op med sit kamera i år, hvis det store hædringsarrangement, som Frivilligcentret laver i samarbejde med Kerteminde Kommune og Folkeoplysningsudvalget, var blevet gennemført.

Det arrangement er i år aflyst. En aggressiv corona-virus forhindrer det store arrangement.

Annonce

Frivilligheden skal stadig fejres

Frivilligcentret ønsker dog stadig at sætte fokus på frivilligheden ved at foretage de traditionelle kåringer, påpeger Jens Gantriis, der er leder af frivilligcentret.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi på grund af Covid19, har måttet ændre måden, vi hædrer det frivillige foreningsliv, påpeger han i en pressemeddelelse.

- Men hensynet til vores helbred og de restriktioner, der i øjeblikket er i samfundet, gør det nødvendigt, tilføjer han.

Derfor efterlyser han stadig indstillinger til kategorierne: Årets borger, årets foreningsleder, årets foreningsmedlem, årets frivillige ildsjæl og årets handicappris (indstilles af DH Kerteminde).

Indstillingerne skal sendes på mail senest 16. oktober til jens@frivilligcenterkerteminde.dk.

Han fortæller, at der allerede er kommet indstiller fra fem foreninger.

I efteråret vender frivilligcentret tilbage med nærmere oplysninger om, hvordan og hvornår det bliver muligt fejre de mange ildsjæle i kommunen.


Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi på grund af Covid19, har måttet ændre måden, vi hædrer det frivillige foreningsliv

Jens Gantriis, leder af Frivilligcentret


Lederen af Frivilligcentret håber, at det i 2021 vil være muligt at vende tilbage med et brag af et arrangement, hvor alle kan deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Kerteminde Ugeavis

Madklubben samles i Kino

Kerteminde Ugeavis

Johannes Larsen flagede for Brødrene Olsen i Stockholm: Nu har han doneret flaget væk

Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Annonce