Annonce
Kerteminde Ugeavis

Tøjforretning lukker: Butikken er solgt

Bjarne Svane har haft forretning på hjørnet ved Langegade siden 2007. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Tøjforretningen Svane i Kerteminde lukker. Indehaveren Bjarne Svane har solgt forretningen for nu at hellige sig sit tøjagtentur.

Kerteminde: Tøjforretningen Svane i Kerteminde lukker, og ophørsudsalg er startet.

- Jeg har solgt butikken, fortæller Bjarne Svane, der er indehaver af butikken.

Lige nu er det ikke helt forhandlet på plads, hvornår overtagelsen kommer til at ske, og endnu vil han heller ikke afsløre hvilket navn, der står på købsaftalen.

Annonce

Faktum er dog, at køberen ikke ønsker at overtage varelageret, og derfor skal varelageret først sælges ud.

- Jeg har købt varer ind til efteråret, som jeg er forpligtiget til at tage, og der kommer løbende varer hen til oktober og november, så med mindre jeg får overtalt køber til at overtage de forpligtigelser, er jeg nødt først at sælge ud.

Derfor vil der også henover efteråret køre ophørsudsalg, forklarer Bjarne Svane.

Jørn Tvedskov havde i nærmest en menneskealder ekviperet herrerne i Kerteminde, da han i 2005 solgt forretningen til Bjarne Svane. Arkivfoto. Yilmaz Polat

Vil satse på sit agentur

Årsagen til, at Bjarne Svane nu sælger forretningen i Langegade, som han har haft siden 2007, er, at han udover forretningen i Kerteminde også har sit tøjagentur, hvor han får mere og mere travlt.

- Jeg har haft butikken i Kerteminde i temmelig lang tid og har selv været der under corona-perioden. Jeg kan se, at man med den rette person kan vækste butikken, hvis man er der og gør noget ud af det.

- Derfor kan jeg konstatere det, som jeg reelt godt vidste, at hvis butikken får 100 procent pleje og 100 procent nærvær, er der muligheder i den butik.


Jeg har haft butikken i temmelig lang tid og har selv været der under corona-perioden. Jeg kan se, at man med den rette person kan vækste butikken, hvis man er der og gør noget ud af det.

Bjarne Svane, indehaver af tøjforretningen "Svane" i Kerteminde.


- Det samme gør sig gældende i agenturet. Her har jeg også nogle muligheder, og problemet er, at jeg ikke kan være to steder på én gang, og jeg synes, at butikken fortjener at få den pleje og kærlighed, den fortjener, og det kan jeg ikke give den så længe, jeg også har agenturet, forklarer Bjarne Svane og tilføjer, at han længe har overvejet, om det var bedre at koncentrere sig om én virksomhed.

Agenturet har kontor i Odense og København, og Bjarne Svane bor selv i Odense.

- Så det passer bedre ind, og der er også nogle muligheder der, som jeg ønsker at forfølge, forklarer han.

I 2007 åbnede Bjarne Svane legetøjs - og børnetøjsforretningen, Minimini, som senere blev til tøjbutikken Svane."  Arkivfoto: Robert Wengler

Bjarne Svane kom til Kerteminde i 2004, hvor han købte Tøjeksperten Tvedskov, inden den blev overtaget af en kapitalfond i 2008. I mellemtiden havde han så også købt forretningen i Langegade, hvor han åbnede børne - og legetøjsforretningen, Minimini, som siden blev til tøjbutikken Svane, da salget af legetøjet gik for sløjt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce