Annonce
Inden Sanne Fonnesbæk overtog forpagtningen af Restaurant Havnen sidste år, var der også tirsdagsmad i det gamle værtshus, der har 140 års historie bag sig. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

Tirsdagsmaden er populær på gammelt værthus: - Jeg har serveret boller i karry for nogle franskmænd

Siden før sommerferien har Sanne Fonnesbæk samarbejdet med Specialiteter for Sortekilde om at servere tirsdagsmad i Restaurant Havnen, og det er noget, som trækker flere sultne gæster til.
Annonce
  • Inden Sanne Fonnesbæk overtog forpagtningen af Restaurant Havnen sidste år, var der også tirsdagsmad i det gamle værtshus, der har 140 års historie bag sig. Foto: Mette Louise Fasdal
  • Retterne, som der er på tirsdagsmenuen i Restaurant Havnen i den nærmeste fremtid, hænger også på døren i værtshuset. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

- Det er jo en skulder af ældre dato: Sådan gav jeg en ung læge en imaginær skråt-op-finger

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Åbent-hus i Kerteminde Kajakklub

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Museumsinspektøren viser rundt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Selvforsynende vikinger

Kerteminde Ugeavis

Sæt tempoet ned og nyd de stille morgener: Næste gang du vågner tidligt, så omfavn magien i disse timer

Kerteminde Ugeavis

Tegneworkshop i påskeferien: Lær at tegne dyr

Kerteminde Ugeavis

Rundvisning i særudstilling med skipper Jens Bohr

Kerteminde Ugeavis

Kom i påskestemning på Farvergården

Kerteminde Ugeavis

Påskeferie: SKVULPtur-værksted

Annonce