Annonce
Kerteminde Ugeavis

Tornøes Hotel: Det har været frustrerende at drive et spøgelseshotel

Gæsterne er igen begyndt at strømme til Tornøes Hotel, og snart bliver det - forhåbentligt - tilladt at samles i lidt større grupper. Det harfået de store smil frem hos ejerne af Tornøes Hotel (fra venstre) Morten Birkerod, Charlotte Frandsen og Ulrich Birkerod Frandsen. Srkivfoto: Helle Nordström
Med pinsen blev der næsten normale tilstande på Tornøes Hotel. Men - der mangler fortsat grupperne til at fylde de mange værelser ud.
Annonce

Kerteminde: Parkeringspladsen foran Tornøes Hotel har altid afspejlet, om der var tryk på inde i hotellet. I de seneste corona-måneder har der holdt meget få biler på pladsen.

Men så blev det pinse, og så væltede gæsterne nærmest ind.

- Nu ser det fortrøstningsfuldt ud. Men det har været nogle frustrerende måneder med lukket restaurant, intet personale og stort set ingen gæster. Der var ingen selskaber, ingen grupper - ingen ingenting. Tornøes var blevet et spøgelseshotel, fortæller hotelejer Morten Birkerod.

- Pinsen blev fin, men vi manglede jo Sailextreme og det er jeg sikker på, at alle i byen har grædt over.

Annonce

Glæder sig til grupperne

Han glæder sig nu inderligt til, der bliver lukket op for grupper igen.

- Vi får jo en hel anden sammensætning af gæster. Når grupperne ikke kommer, er det solister og par. Det er også hyggeligt, men det fylder ikke rigtigt ud. Vi glæder os til, vi igen kan få den bredde, vi er vant til. At vi igen kan få selskaber, møder og kurser.

Selvom Morten Birkerod er lutter smil i øjeblikket, så er frustrationerne ikke helt forsvundet.

- Vi ved jo ikke, hvordan resten af året vil gå. Lige nu skinner solen, og der er mange gæster. Men når der bliver givet fri til at samles i større grupper, hvordan vil folk så reagere? Vil de turde forsamles igen - vil de have lyst til det?, sukker han.

En ting er helt sikker: De planlagte småting, der skulle have været renoveret eller udskiftet i år, de er udsat.

- Der er jo altid noget, der trænger til fornyelse, men i forhold til investeringsplanen, så springer vi lige 2020 over.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Et godt råd

Annonce