Annonce
Kerteminde Ugeavis

Tre redningsplanker til virksomhederne

Karsten Gellert, der har arbejdet i den finansielle sektor sidne 1970, blandt andet med rådgivning til kriserante virksomheder, stiller sin viden gratis til rådighed til lokale virksomeheder, der er ramt af cotona-krisen. Arkivfoto: Birgitte Søe
Har du brug for økonomisk rådgivning nu og her, har du varer, du ikke kan komme af med, eller kan du ikke overskue hjælpepakkerne, så er der hjælp at hente.
Annonce

Hvad gør jeg, når jeg hele tiden har udgifter men ikke ret mange indtægter? Kan min virksomhed overhovedet holde til det - og hvor længe? Hvordan får jeg del i regeringens hjælpepakke?

Spørgmålene er mange i den her tid, hvor alle navigerer uden kompas. Heldigvis er svarene lige ved hånden, samlet på hjemmesiden etkerteminde.dk

Her er en liste over den hjælp, du kan finde på hjemmesiden:

1. Karsten Gellert sidder klar ved telefonen

Har du svært ved at få overblik over din økonomiske situation, så kan det være en god ide at tage en snak med Karsten Gellert. Han har arbejdet inden for den finansielle sektor siden 1970 og har gennem store dele af sin karriere arbejdet med kriseramte virksomheder. Nu er han gået på pension, men har etableret sin egen virksomhed ved navn Gellert-Consulting.

Karsten Gellert stiller sin store viden gratis til rådighed for sparring og rådgivning.

- Jeg har jo etableret min virksomhed for at have noget at rive i. Så tænkte jeg, at kunne jeg nu hjælpe nogle dem, der er i krise, bare ved at tage telefonen, så gør jeg gerne det, fortæller han.

- Jeg tror på, at det kan gøre en stor forskel bare at have en at snakke med om de mange usikkerheder, der er om økonomien i øjeblikket. Jeg har for eksempel lige talt en time i telefon med en kerteminder, der lige har startet egen virksomhed. Det viste sig i løbet af samtalen, at vedkommende sådan set havde styr på det hele, der var bare brug for at få det snakket igennem. OG jeg tror der sidder mange andre derude, der har behov for hjælp til det økonomiske overblik.

Hvis man vil have en snak med Karsten Gellert, skal man sende en mail til kontakt@etkerteminde.dk, så får man en tid.

2. Hjælpepakker

For de fleste af os kan regeringens forskellige hjælpepakker være svære at få overblik over. Heldigvis har etkertemninde.dk samlet alle pakkerne - både hjælpepakker og de efterfølgende støttepakker, men adskillige henvisninger til steder på internettet, hvor man kan finde endnu mere hjælp. her henvises blandt andet til Erhvervshus Fyn og til det landsdækkende initiativ Early Warning, der er skabt til at hjælpe kriseramte virksomheder.

3. Markedspladsen

Sælg nu, lever senere, er strategien i den elektroniske markedsplads, der er etableret på hjemmesiden etkerteminde.dk.

På markedspladsen kan man tilbyde sine varer til salg, selvom man på grund af coronavirus er forhindret i at sælge dem ude i virkeligheden: Lav et godt tilbud, giv rabat eller sælg dine produkter/ydelser som du plejer, men sælg dem nu. Dine kunder køber dermed nu og indløser salget senere på den anden side at Covid-19 krisen, lyder opfordringen.

Platformen er planlagt til at virke frem til den 9. juni, og det er gratis at benytte den. Man skal blot sende sine tilbud til: Kontakt@etkerteminde.dk

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce