Annonce
Kerteminde Ugeavis

Trodser krisen: Ny malerforretning slår dørene op i midtbyen

Malermesteren håber at kunne åbne forretningen i marts inden påskeferien. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Malermester Loan Huynh åbner i løbet af marts en Flügger-forretning i midtbyen, hvor kunderne kan blive guidet til den helt rette maling af hjemmet af malermesteren selv.
Annonce

Nyborg: For lidt over 10 år siden trodsede 48-årige Loan Huynh fra Langeskov finanskrisens efterdønninger og blev selvstændig malermester.

Til marts trodser han endnu en gang en krise, når han åbner en ny Flügger malerforretning i den gamle Bikuben på hjørnet af Adelgade og Skippergade i Nyborg.

Selv om bygningen lige nu er et stort byggerod, er planen, at den skal stå klar til at modtage kunder inden påskeferien, så nyborgenserne kan kaste sig over malerarbejdet i ferien.


Jeg er ikke bekymret for at skulle åbne midt i coronakrisen, fordi det faktisk går rigtig godt i vores branche.

Loan Huynh, malermester


- Jeg er ikke bekymret for at skulle åbne midt i coronakrisen, fordi det faktisk går rigtig godt i vores branche. Når folk ikke kan rejse, spise ude eller tage i biografen, går det op for dem, at hjemmet trænger til en omgang, og så henvender de sig til os, lyder det fra malermesteren.

Og derfor er det helt store ombygningsarbejde nu gået i gang, så den gamle bank kan blive omdannet til en moderne malerforretning.

Annonce

Flügger vender tilbage

Fremgang i håndværkerbranchen er dog ikke den eneste grund til, at Loan Huynh nu har valgt at åbne en malerforretning i Nyborg.

Siden Louise Kirkeløkke Hansen, der i dag har LH farver, stoppede med at forhandle Flügger produkter, har nyborgenserne nemlig skullet til Svendborg eller Odense for at få de produkter. Derfor mener Loan Huynh, at det var oplagt for ham at åbne en Flügger-forretning i Nyborg.

- Det var nu, chancen bød sig, så det var nu, jeg skulle tage den. Og hvis ellers økonomien kan holde til det, er der også plads til en Flügger i Kerteminde og Ringe, så det er jeg ikke afvisende over for i fremtiden.

Det er den 48-årige malermester Loan Huynh, der åbner forretningen på hjørnet af Adelgade og Skippergade. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Når først butikken åbner, er det meningen, at der skal være to fastansatte i butikken. Derudover vil Loan Huynh også selv komme til at være deltid i butikken, hvor han kan guide nyborgenserne til, hvordan man bedst får malet stuen eller badeværelset derhjemme.

Og så er åbningen af forretningen også en måde at fremtidssikre sig selv på.

- Jeg regner ikke med, at jeg kan blive ved med at kravle op og ned ad stigerne, til jeg skal på pension, så når jeg ikke længere kan holde til det, kan jeg passende være i butikken i stedet.

Butikken kommer til at holde åbent i samme tidsrum som resten af byens butikker. På nuværende tidspunkt er der ikke nogen parkeringspladser ved forretningen, men inden åbningen er planen, at der kommer til at være kundeparkering i Skippergade overfor nummer 10. Derudover er der også mulighed for at parkere langs Adelgade.

Og skulle det ske, at nedlukningen varer til længere end den 28. februar kommer forretningen, når den står klar, til at tilbyde online bestilling af maling, som man kan hente ved butikken eller få leveret til husstanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce