Annonce
Kerteminde Ugeavis

Vind billetter: Snart flyver Lille sommerfugl igen rundt i biografmørket

Skuespilleren Jesper Christensen har hovedrollen i "Lille sommerfugl," hvor han blandt andre spiller over for Karen-Lise Mynster. PR-foto: Rolf Konow
6. maj åbner biograferne i Danmark igen. Du kan vinde billetter til "Lille sommerfugl."

Opdateret mandag 26. april - billetterne kan ikke bruges i Kerteminde Kino

Anders Thomas Jensen og Zentropas komedie "Retfærdighedens ryttere" og Søren Kragh-Jacobsen og Snowglobes komediedrama "Lille sommerfugl" kommer tilbage og åbner landets biografer som de første, danske film på plakaten den 6. maj.

Det har været noget af en rutsjebanetur for to af årets største danske film, der blev taget af plakaten længe før planlagt på grund af nedlukningen af Danmark henholdsvis den 7. december 2020, hvor kun 45 procent af biografmarkedet var aktivt og den 17. december, hvor alt lukkede ned.

Annonce

"Retfærdighedens ryttere" havde premiere den 19. november og nåede på kun 17 dage at blive Anders Thomas Jensens største biografsucces.

"Retfærdighedens ryttere" har nu solgt 477.945 billetter.


Hvis du gerne vil deltage i konkurrencen, skal du sende os en mail på kuakonkurrence@jfmedier.dk, hvor du fortæller, hvorfor du godt kan lide at gå i biografen.

Uddrag fra artiklen


Hvad der skulle være Søren Kragh-Jacobsen store comeback, endte desværre med at blive til kun fire dage i biografen før den delvise nedlukning.

Alligevel formåede "Lille sommerfugl" på mirakuløs vis at sælge 60.000 billetter, før biograferne lukkede.

Vind billetter

Nu får begge film muligheden for at møde sit publikum igen for fuld styrke.

Kerteminde Ugeavis og Nordisk Film er gået sammen i en konkurrence, hvor vi udlodder fire billetter til "Lille sommerfugl." Vi deler dem op, så der er to, der hver får lov til at invitere en ven med sig i biografmørket.

Hvis du gerne vil deltage i konkurrencen, skal du sende os en mail på kuakonkurrence@jfmedier.dk, hvor du fortæller, hvorfor du godt kan lide at gå i biografen.

Vi trækker herefter lod blandt alle de inputs, vi får. Vi skal have din mail senest mandag den 3. maj klokken 12.

Vinderne får direkte besked. Derfor er det vigtigt, at du i din mail oplyser os, hvordan vi får fat på dig, hvis du er den heldige vinder.

Det skal understreges, at billetterne ikke kan bruges i Kerteminde Kino, da den ikke er en del af Nordisk Film-biografer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce