Annonce
Kerteminde Ugeavis

Zilan's Pizza genåbner efter tre ugers ombygning

Aryan Ahmad i Zilan's Pizza har fået bygget om, så der blandt andte er blevet bedre plads i køkkenet. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Indehaver Aryan Ahmad genåbner søndag den 11. oktober med noget af et slagtilbud: Gratis pizza i tre timer
Annonce

Kerteminde: Siden midt i september har der været lukket i Zilan's Pizza i Langegade. Indehaver Aryan Ahmad var træt af et dårligt arbejdsmiljø med alt for lidt plads til sine medarbejdere, hvilket førte til alt for lang ventetid for kunderne.

- Nu er ombygningen færdig, så vi genåbner søndag den 11. oktober. Og nu er det blevet et rigtigt godt pizzaria, hvor der er taget hensyn til alle de nye corona-restriktioner, fortæller han stolt.


Nu er ombygningen færdig, så vi genåbner søndag den 11. oktober. Og nu er det blevet et rigtigt godt pizzaria, hvor der er taget hensyn til alle de nye corona-restriktioner.

Aryan Ahmad, indehaver af Zilan's Pizza


Efter tre ugers ombygning er der indrette nye toiletter, både til kunderne og til medarbejderne, der er opsat ekstra håndvask, der er bygget et helt nyt køkken og lavet en ny disk. Desuden er der skabt bedre plads til de gæster, der vil spise inde i pizzariaet, så Aryan Ahmad tænker, at kunderne slet ikke vil kunne genkende stedet.

For at markere genåbningen har Aryan Ahmad fundet på noget at et tilbud: Gratis pizzaer i tre timer - men kun en pr. person.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

En provokatør siger farvel: - Jeg ville være en stupid idiot, hvis ikke jeg sagde, at jeg fortryder det Facebook-opslag

Kerteminde Ugeavis

Lyt til foredrag om tang

Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Kerteminde Ugeavis

Madklubben samles i Kino

Annonce