Annonce
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Samfund

Frygter coronaregning: Første coronanedlukning kostede mig 1600 kroner jeg ikke har

Annonce
Debat

Politiet underkendt – endelig kan Ndr. Frihavnsgade blive mere sikker

Læserbrev: Nordre Frihavnsgade har i mange år været en alt for usikker gade for de mange cyklister, og derfor har jeg længe arbejdet for at få forbedret forholdene for gadens cyklister.

Spørg os

Dansk Ornitologisk Forening: En eller to løse hunde på Damhusengen, så er ynglen ødelagt for den enkelte vibe

- Hvad stiller man op med en person, der lader sine hunde rende rundt inde ved viberne? Det har en af vores læsere stillet os via vores nye 'Spørg os' funktion.

112

Politiet leder efter savnet person i kanaler ved Vejlands Allé og DR-Byen

Københavns Politi er i dag gået i gang med en finkæmning af området ved kanalerne mellem Vejlands Allé og DR-Byen i eftersøgning af en savnet person.

Annonce
Butiksnyt

Lokal opbakning har fået Dorthea gennem 67 dages nedlukning: Jeg kunne mærke lykken helt ned i maven, da vi åbnede i mandags

Debat

Moskéen bliver ikke større, men pænere

Annonce
Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Annonce
København

Opholdsforbuddet på Christiania forlænges for syvende gang

Ved Pusher Street og Green Light District på Christiania må man gerne bukke sig ned for at binde sit snørebånd, men det koster en bøde, hvis man sætter sig ned for at drikke en kop kaffe. Københavns Politi har onsdag valgt at forlænge det midlertidige opholdsforbud på dele af Christiania for syvende gang. Forbuddet blev for første gang indført den 7. januar. - Det sker, da vi fortsat vurderer, at det er nødvendigt for at forhindre smittespredningen i området, skriver Københavns Politi på Twitter. Det midlertidige forbud gælder alle dage mellem klokken 10.00 og midnat frem til og med den 10. marts. I kølvandet på forbuddet i januar besluttede Christianias beboere at lukke de tre hovedindgange med hegn. Årsagen var, at handlen med hash, som normalt foregår i områderne omfattet af opholdsforbuddet, havde spredt sig til andre steder på Christiania. Københavns Politi skriver i en pressemeddelelse onsdag, at perioden igen kan forlænges, hvis politiet skønner det nødvendigt. Samtidig fortsætter politiets øgede tilstedeværelse på og omkring Christiania. Det er tilladt at tage ophold på stederne mellem klokken 00.01 og 09.59. I tidsrummet mellem klokken 10.00 og midnat er det fortsat muligt at lufte hund og gå eller løbe en tur. Men tager man ophold i zonen, kan det være strafbart og udløse en bøde på 2500 kroner. /ritzau/

Corona

Weekendens udbrud af sydafrikansk corona har ikke ført til mange flere smittede i Nordvest

Torsdag kom det frem, at den sydafrikanske corona-variant var blevet fundet hos to familier i Nordvest.

DET SKER

Corona lukkede populær udstilling: Nu er der godt nyt til alle dinosaur-fans

Publikum strømmede til for at se udstillingen Dinosaurernes konge på Statens Naturhistoriske Museum sidste år. Lige indtil Covid-19-restriktionerne lukkede den populære udstilling med den 66 millioner år gamle og 12 meter lange Tyrannosaurus Rex Tristan Otto som det helt store trækplaster.

Annonce
Annonce
Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Annonce
Annonce
København

Bo Rygaard stopper som formand i FCK

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce

Se flere annoncørbetalte artikler her

Annonce