Annonce
Jul

Supermarked slår sig sammen med stjernekok: Hjemløse skal have et godt måltid mad

Irma og manden bag Alchemist, Rasmus Munk står i år for julemiddagen for de hjemløse i København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

Julen er hjerternes fest og det er efterhånden tradition, at gode samarbejder kommer nogle af de mest udsatte til gavn. Det er også tilfældet her, hvor grundlæggeren bag Alchemist og Irma indgår i samarbejde om at lave mad til hjemløse.

Irma har nemlig indgået et samarbejde med organisationen JunkFood, der skal give mad til hjemløse i hovedstaden. Bag organisationen JunkFood står køkkenchef og medejer af den to-stjernede Michelin-restaurant Alchemist, Rasmus Munk.

- I Irma er vi meget stolte over at indgå i dette projekt sammen med Rasmus Munk. For på denne måde kan vi bidrage til, at medborgere i vores eget område, det centrale København, får en hårdt tiltrængt hjælp. Samtidig gør vi op med madspild, så varer, der ellers risikerede at blive smidt ud, bliver forvandlet til sunde og velsmagende måltider, siger konceptchef Trine Meyer, Irma i en pressemeddelelse.

Samarbejdet går ud på, at Irma sammen med Irmas leverandører og Coop.dk skal donere overskudsvarer. Af disse overskudsvarer vil JunkFood tilberede lækre måltider, så hjemløse kan få god hver dag.

Ambitionerne slutter dog ikke ved julemaden, for tanken bag er, at konceptet på sigt skal udvides, til at blive en sikker arbejdsplads for unge, der har brug for en frisk start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østerbro

I har talt: Vi skal skrive om Enigma

Valby

Ikke flere indhug i det grønne Valby, tak!

Annonce