Annonce
Ugeavisen Kolding

Åbning af nyt designcenter blev fejret

Pakhuset er smukke rammer om en jysk afdeling af Dansk Design Center. Foto: Søren Gylling
Fra årsskiftet blev Koldings designklynge D2i – Design to Innovate en del af Dansk Design Center. Fredag blev åbningen fejret i Pakhuset.
Annonce

Kolding: Den 1. januar 2020 blev designklyngen D2i – Design to Innovate i Kolding en del af Dansk Design Center. Fredag fejrede man i Pakhuset, at Kolding med sammenlægningen bliver et stærkere kraftcenter indenfor design. Det var en fest, som mange havde lyst til at deltage i, og der er også nok at fejre.

Med sammensmeltningen vil man nemlig styrke den nationale indsats for forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt fra kontoret i Kolding, hvor centret har adresse i Pakhuset på havnen.

- Det er det bedste, der kunne ske for D2i og hele det designøkosystem, vi er en del af, at blive en del af en national slagkraftig organisation. Det giver os mulighed for at kunne skabe endnu mere vækst i virksomheder gennem design på landsplan, mener Thit Juul Madsen, der har fået titel af Chef for Strategiske Partnerskaber.

Planen er, at man nu kan styrke den nationale indsats for forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt fra kontoret i Kolding. Og den betyder, at Dansk Design Center vil knytte endnu tættere bånd til Designskolen Kolding, Syddansk Universitet samt lokale virksomheder og organisationer.

Dansk Design Center

Dansk Design Center arbejder for at øge anvendelsen af design i erhvervslivet, bidrage til at styrke designbranchen samt udvikle og brande dansk design nationalt og internationalt.

Organisationen lærer virksomheder, hvordan de kan bruge design til at udvikle innovative produkter og tjenester, som skaber mere vækst og velfærd.

Se mere www.danskdesigncenter.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Annonce