Annonce
Ugeavisen Kolding

Åbningsdagen nærmer sig for Koldings nye gourmetrestaurant: Jeg har helt sikkert høje forventninger til det hele

Den indvendige indretning på Den Hvide Hest er så småt begyndt at tage form. På bordet foran Mikael er det blot et udkast til, hvordan borddækningen kan ende med at komme til at se ud. Mikael Madsen forklarer desuden, at der mangler den sidste pynt på væggene og at få styr på de sidste hylder. I baggrunden her er det fadølsanlægget, som er ved at blive installeret. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Indehaver af Koldings nye gourmetrestaurant Den Hvide Hest, Mikael Madsen, har de seneste uger knoklet for at komme helt på plads i lokalerne i Søndergade, hvor han har store forventninger til åbningen af sin nye restaurant.

Kolding: Besøgende i Søndergade har de seneste måneder været vidne til en større ombygning samt en stor terrasse, som er skudt op foran nummer 30A. Her kan Koldings nye gourmetrestaurant Den Hvide Hest og indehaver Mikael Madsen i løbet af de kommende uger invitere de første gæster inden for.

- Jeg havde håbet på, at vi kunne åbne allerede her i starten af maj, men det har simpelthen vist sig umuligt, da vi ikke er helt på plads endnu. Ting tager bare længere tid, end man lige regner med, siger Mikael Madsen smilende.

Han forklarer videre, at han fortsat blandt andet mangler at få etableret restaurantens nye vinrum, samt at indretningen og særligt pynten på væggene også mangler i det nyrenoverede lokale.

Annonce

- Men vi håber at kunne køre en prøvemiddag den 12. maj, og at vi så kan åbne umiddelbart derefter, siger Mikael Madsen.

Forventningens glæde

Mikael Madsen bor i Kolding og har i en årrække været køkkenchef på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Skibet ved Vejle. Ideen om at drive sin egen restaurant i Kolding opstod for efterhånden mange år siden, men det er først inden for det seneste år, at det hele for alvor er blevet til virkelighed.

- Der var mange ting, som også i privaten lige skulle falde på plads, men de seneste otte måneder har vi arbejdet fokuseret med det. Og så krævede det også, at jeg lige kunne finde den helt rette placering, siger Mikael Madsen, som også kiggede på lokaler i blandt andet A.L. Passagen:

- Men det var også vigtigt at skabe lidt afstand til nattelivet, og så synes jeg, at det er spændende at kunne være med til forhåbentlig at bringe lidt mere liv til den her del af Søndergade. Jeg synes desuden allerede, at det opfordrer mere til at komme herned med alt det, der er sket hernede de seneste måneder, siger Mikael Madsen med henvisning til kommunens omfattende renovering af midtbyen, som blandt andet har betydet flere bænke og blomsterbede i Søndergade.

Selvom Mikael har fået udskudt åbningen af Den Hvide Hest en smule, så har det ikke ændret på, at han har høje forventninger til, hvordan det bliver at drive egen restaurant i Kolding.

- Jeg har allerede talt med mange, som bliver ved med at spørge, hvornår det er, vi åbner. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og har helt sikkert også høje forventninger til det hele, siger Mikael Madsen.

Mikael Madsen står her ved den store udendørs terrasse, hvor han fra midten af maj håber at kunne servere for de første gæster på restaurant Den Hvide Hest. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen


Jeg har allerede talt med mange, som bliver ved med at spørge, hvornår det er, vi åbner. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og har helt sikkert også høje forventninger til det hele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce