Annonce
Ugeavisen Kolding

Årets forening og leder i Kolding er fundet

Hejls Trop er årets forening 2020 i Kolding Kommune. De to øvrige nominerede til prisen var MTB 6000 og Kolding Volleyball Klub. Foto: Lasse Lagoni
Fritids- og idrætsudvalget hylder de lokale foreninger med prisoverrækkelserne til årets forening, årets leder og publikumsprisen.

Kolding: Modtagerne af priserne for årets forening, årets leder og årets publikumspris blevet overrasket og hyldet med blomster, diplomer og konfetti, da fritids- og idrætsudvalget var forbi BK Trekanten, Ødis-Bramdrup Skytteforening, Kolding Q og Kolding Sejlklub for at hædre de mange mestre fra 2020.

Årets forening 2020 er Hejls Trop. Spejdergruppen har de sidste syv år haft en rivende udvikling. I 2020 rundede foreningen de 100 korpsrådsmedlemmer, som var første milepæl. Der er tale om et lille lokalområde med en lille skole. Korpsets evne til at fastholde de mange unge i så mange år har nu sikret spejdergruppen prisen som årets forening i Kolding Kommune.

- Vi synes faktisk, at vi har fortjent det. Der har aldrig været så mange spejdere i Hejls. Vi har heller aldrig haft gang i et så spændende projekt som ”landsbyens uderum”. Så hvis der er et år, hvor Hejls Trop skulle nomineres, er det helt klart nu, siger Hanne Friis Clausen, kasserer i Hejls Trop.

Annonce

Ildsjæl udnævnt til årets leder

Årets leder 2020 er Per Thestrup, der er formand i KIF Tennis. Gennem de seneste år har han ført klubben i en meget positiv retning på mange måder.


At blive nomineret til prisen af klubbens egne medlemmer er det største skulderklap, som man kan få. Det er jeg utroligt stolt af.

Per Thestrup


Formanden går altid forrest, hvad enten det er klargøring af baner eller reparationer af vandingsanlæg, samtidig med at han spiller med de nye medlemmer i klubben, er ulønnet træner og tager initiativ til sammenholdsskabende arrangementer.

Årets leder i Kolding Kommune 2020 er Per Thestrup, formand for KIF Tennis. De to øvrige nominerede til prisen var Mar Vidarsson fra Kolding Basketball Klub og Claus Hansen fra Lunderskov Boldklub. Foto: Lasse Lagoni

- At modtage prisen som årets leder i Kolding Kommune gør mig rigtig glad. At blive nomineret til prisen af klubbens egne medlemmer er det største skulderklap, som man kan få. Det er jeg utroligt stolt af, siger Per Thestrup.

Hop i Fjorden vandt publikumsprisen. De to øvrige nominerede til prisen var BK Trekanten og MTB 6000. Foto: Lasse Lagoni


Kolding har stemt, og Hop i Fjorden løber med titlen som årets publikumspris 2020. Vinterbadning hitter, og foreningen Hop i Fjorden vinder prisen for deres store arbejde med at få etableret fjordbadet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce