Annonce
Ugeavisen Kolding

Årets foreningstræner er fra Kolding Esport

Kolding Esports Martin Johansen er blevet kåret til årets foreningstræner. Foto: Daniel Andersen
Martin Johansen fra Kolding Esport har vundet DGI Esports-prisen som årets foreningstræner.

Kolding: Martin Johansen er i esportsverdenen bedre kendt som ”Balancemarn”. Han bruger det meste af sin tid på esport. Udover at være formand og træner i Kolding Esport så underviser han også på Efterskolen Kildevæld og Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole.

Nu kan han også kalde sige årets foreningstræner. Prisen, som DGI Esport og Det Blå Danmark står bag, blev overrakt i forbindelse med DGI Esport Awards.

- Det betyder super meget for den indre ildsjæl at blive anerkendt for sit arbejde. Det giver helt klart nyt brændsel til sjælden og ny motivation. Tilbage i 2016 var der kun et personligt mål, som motiverede mig. Det var at give spillere den chance, som jeg ikke selv fik som ung, siger Martin Johansen.

Annonce

Mentor og rollemodel

Juryen fremhæver Martin Johansen som en, der er elsket af alle sine spillere. Derudover er han en mentor for mange unge og en rollemodel, som esporten har brug for. Det fortæller

- Det er tydeligt, at Martin er en inspiration og er vellidt af mange. At han træner så mange forskellige steder, beviser, at Martin er dedikeret og kan planlægge og træne spillere på alle niveauer. Det er imponerende og viser noget om hans evner, at han kan navigere i så mange forskellige arenaer, siger Torbjørn Nyborg, cheftræner i Mousesports og en del af juryen.


Det er tydeligt, at Martin er en inspiration og er vellidt af mange.

Torbjørn Nyborg


I Kolding Esports opstart donerede Martin Johansen sin egen gamingcomputer til foreningen, fordi han ikke spillede længere, men blot trænede andre og lavede foreningsarbejde.

Annonce

To Kolding-trænere var indstillet til prisen

Der var indstillet to trænere fra Kolding Esport til prisen. Derfor troede Martin Johansen, at trænerkollegaen Ditte Cecilie Sørensen skulle overraskes.

- Jeg var klar på at overraske Ditte med, at hun var nomineret til årets træner, men jeg endte med at få mig en overraskelse selv, siger årets foreningstræner.

Med prisen følger et gavekort på 5.000 kr.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce