Annonce
Ugeavisen Kolding

Årets Iværksætter: Vi er i kæmpe vækst

Casper Edens (til venstre) med sin familie og kæreste på vej ind til Business Koldings Awardshow, hvor han blev kåret som Årets Iværksætter.

: 22-årige Casper Edens er Årets Iværksætter 2015. Han driver Karat24 og Seo-Service, der flytter til nye lokaler i Gråbrødregade 4. marts.

Paf. Det er Casper Edens egen beskrivelse af sin reaktion på at blive kåret som Årets Iværksætter 2015, da Business Kolding delte priser ud fredag aften.

Casper Edens var nomineret til Årets Iværksætter sammen med Frank Birkegaard fra Carecon og Hugo Kold fra Amissiongreen. Men det blev yngstemanden på 22 år, der løb med sejren.

- Det er for vildt det her. Det var et kæmpe skulderklap for mig bare at blive nomineret, så jeg blev lidt paf, da jeg vandt. Det havde jeg på ingen måde regnet med, og jeg plejer ellers nok at vide, hvad jeg skal sige, men takketalen blev lidt kort, siger en glad Casper Edens.

Med sig i salen havde han den nærmeste familie og kæresten, men også en masse andre iværksættere fra House of Innovation, hvor Casper Edens har holdt til med Karat24. I næste uge er det dog slut med at være lejer i House of Innovation, for der flytter Casper Edens og hans to virksomheder Karat24 og Seo-Service til egne lokaler i Gråbrødregade.

- Vi er i kæmpe vækst. Vi har lige ansat en sælger og leder i øjeblikket efter en tekstforfatter, så det går der ud af med jobsamtaler, siger Casper Edens.

Prisen som Årets Iværksætter bekræfter ham i, at han har fat i det rigtige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce