Annonce
Ugeavisen Kolding

Årets leder 2020: Her er de nominerede til prisen

De tre nominerede til årets leder 2020 i Kolding Kommune er Per Thestrup (billedet), KIF Tennis, Mar Vidarsson, Kolding Basketball Klub, og Claus Hansen, Lunderskov Boldklub. Privatfoto
Igen i år uddeler fritids- og idrætsudvalget i Kolding Kommune en pris til en særlig engageret frivillig leder. Vinderen af årets leder skal findes mellem tre nominerede.

Kolding: Kolding Kommune sætter med prisen som årets leder fokus på det utrættelige arbejde, som tusinder af frivillige yder i foreningerne i Kolding Kommune. En indsats, der på trods af et turbulent 2020 betyder, at børn, unge og voksne i vid udstrækning har været i stand til at dyrke deres fritidsaktiviteter og nyde godt af sammenholdet i foreningerne.

- Med prisen årets leder hylder vi alle de frivillige, som hver dag binder fritidsaktiviteterne i foreningerne sammen. Engagerede mennesker, som med deres indsats gør en forskel for andre og er med til at sikre de rammer og det sammenhold, der er afgørende for foreningerne og deres resultater, siger Søren Rasmussen (DF), formand for fritids- og idrætsudvalget.

Annonce

Og de nominerede er

Prisen uddeles i år på anderledes vis ved en lokal fejring i foreningen, hvor formanden og næstformanden i fritids- og idrætsudvalget overrasker vinderen. Årets leder 2020 modtager 5.000 kr.


Med prisen årets leder hylder vi alle de frivillige, som hver dag binder fritidsaktiviteterne i foreningerne sammen.

Søren Rasmussen


De nominerede til årets leder er Per Thestrup, KIF Tennis, Mar Vidarsson, Kolding Basketball Klub, og Claus Hansen, Lunderskov Boldklub.

- At blive nomineret til prisen af klubbens egne medlemmer er det største skulderklap, som man kan få - og det er jeg utroligt stolt af, siger Per Thestrup.

Overraskelsen og taknemligheden var også stor hos en af de andre nominerede.

Mar Vidarsson har været frivillig træner for Kolding Basketball Klubs U19 hold de sidste fire år, varetaget assistenttræner rollen for U13 og U15-holdene og været træner og tovholder for serie 1-holdet. Privatfoto

- Det er en kæmpestor ære at være nomineret til årets leder 2020. Nomineringen var en positiv overraskelse, og jeg er meget taknemlig, siger Mar Vidarsson.

Hos Lunderskov Boldklub har en unik indsats fået bestyrelsen til at indstille Claus Hansen til prisen.

Claus Hansen har tidligere i en årrække været bestyrelsesformand og været med til at udvikle klubben i en positiv retning. Nu sidder han som formand for Lunderskov Cup-styregruppen, hvor han sammen med de øvrige medlemmer og frivillige får tjent en pæn portion penge hvert år til gavn for hele klubben. Privatfoto

- Der er mange, som gør en stor indsats for klubben, men Claus’ indsats er helt unik og derfor helt fortjent, at han er nomineret til årets leder i Kolding kommune, lyder det fra bestyrelsen i Lunderskov Boldklub.


Det er en kæmpestor ære at være nomineret til årets leder 2020. Nomineringen var en positiv overraskelse, og jeg er meget taknemlig.

Mar Vidarsson, Kolding Basketball Klub
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce