Annonce
Ugeavisen Kolding

Årets talent: Så lykkedes det for Ankerdal

Mathias Ankerdal vandt 2020-talentprisen i Kolding. De øvrige nominerede var motorsportstalentet Bastian Buus og powertumbleren Alexander Bredvig. Foto: Kolding Kommune

Kolding: Tredje gang blev lykkens gang for bowleren Mathias Ankerdal, der vandt Kolding talentprisen 2020 med sin tredje nominering.

Efter at have præsteret topresultater på ungdomsniveau blev 2020 året, hvor Mathias Ankerdal fik bevist, at han er klar til at spille med blandt de bedste i Europa på seniorniveau. Det er netop i skridtet op til seniorniveau, at dygtige ungdomsudøvere skal affinde sig med at tabe mere og holde motivationen til at udvikle sig.

I 2020 har Mathias formået at tage flere store skridt og vigtige sejre til trods for coronanedlukningen. Prisen blev givet for en vedholdende udvikling, hvor det i 2020 er blevet til række af titler på ungdomsniveau, men også en sejr på senior Europa Touren i Holland, som den yngste dansker nogensinde.

Annonce

Mathias var allerede etableret på ligaholdet i BK-Trekanten KIF, hvor han også har en stor andel i det danske mesterskab i 2020.

Den flotte sæson har også betydet, at han er kommet med i bruttotruppen på seniorlandsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce