Annonce
Ugeavisen Kolding

Økonomisk løft til velfærden

Læserbrev: Et rigtig godt budget er landet blandt byrådets partier. Der skal være balance i Kolding Kommunes budget, og det gælder også på velfærdsområderne. Med det nye budget, vi har vedtaget, får vi skabt et budget i bedre social balance, hvor vi får givet en stærkere støtte til grupper, der har haft behov for en stærkere indsats fra kommunens side: børn, unge og handicappede.

I det nye budget får det sociale område tilført flere midler, hvilket styrker grundlaget for god service og god kvalitet for borgerne i vores kommune. Det er også med til at skabe et fortsat budget i balance og sikre en mere fair fordeling. For i den tid, vi går i møde og den store genopretning, vi står over for på den anden side af coronaen, så skal vi sætte endnu stærkere ind for at sikre, at vi i kommunen kan hjælpe børn og unge med at gå en lysere fremtid i møde. En fremtid, hvor alle uanset forudsætninger kan få en god opvækst og en god start på livet.


I det nye budget får det sociale område tilført flere midler, hvilket styrker grundlaget for god service og god kvalitet for borgerne i vores kommune. Det er også med til at skabe et fortsat budget i balance og sikre en mere fair fordeling.


Handicapområdet får tilført 7.000.000 kroner til budgettet, det kommer vores allersvageste borgere til gode. Det samme gælder 3.000.000 kroner som tilføres de sikrede institutioner og som giver en bedre balance og sikrer bedre hjælp til befolkningsgrupper, som har brug for en stærkere, social indsats fra kommunens side.

For Socialdemokratiet var det vigtigt, at det var vores børn og unge og voksne med funktionsnedsættelser og handicap, der blev en del af det samlede budget.

Det har man lykkes med, og det glæder mig, da social- og handicapområdet for mig er nogle af vigtigste indsatsområder, vi skal styrke i fremtiden for at sikre et budget i bedre social balance.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce