Annonce
Ugeavisen Kolding

10.000 bankfolk er blevet testet af IBA-system

Malene Schøning Hansen, Isabel Gaarde-Hansen, Kenneth Rørbæk Holm Mortensen, Mikkel Pindstofte, Allan Klein Mikkelsen, Per Toft og Henrik Kjær Christensen kan glæde sig over kompetencemålingssystemets store succes. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Et samarbejde mellem studerende, den finansielle sektor og IBA Erhvervsakademi Kolding har været så succesfuldt, at 10.000 bankfolk foreløbigt er blevet testet med det virtuelle system for kompetencemåling, som er udviklet ovenpå et eksamensprojekt fra tre IBA-studerende i 2015.

Det projekt var så godt, at det gav Henrik Kjær Christensen, der er direktør for efter-/ videreuddannelse, den idé, at værktøjet kunne videreudvikles til et virtuelt system til kompetencemåling.

- Kompetencemålingerne bruger finanssektoren til at dokumentere over for Finanstilsynet, at deres medarbejderne har den nødvendige viden inden for blandt andet bolig, pension og investering, fortæller Allan Klein Mikkelsen, der er chefkonsulent på IBA Erhvervsakademi og i dag er ansvarlig for udviklingen af test-værktøjet FKOM, og fortsætter:

- Jeg synes godt, vi kan være stolte af, at vi som videninstitution på denne måde viser, at vi faktisk formår at bringe de teorier og tanker, som vi underviser i, ud i praksis – og endda med succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce