Annonce
Ugeavisen Kolding

12 byggegrunde på vej i Skanderup

12 nye byggegrunde er på vej i Skanderup til en mindstepris på mellem 350.000 kr og 425.000 kr. Foto: Kolding Kommune.
Skanderup får en attraktiv udstykning til 12 nye parcelhuse, som bliver nabo til skole og daginstitution. Grundene bliver udbudt til salg i løbet af januar.
Annonce

Skanderup: Er man på udkig efter landsbyfællesskab og central beliggenhed, så er det med at holde sig klar, når Kolding Kommune til januar udbyder 12 nye parcelhusgrunde i landsbyen Skanderup.

Skanderup ligger mellem Kolding og Lunderskov i rolige omgivelser på landet, men med kort afstand til motorvejen, så man hurtigt kan komme til og fra landsbyen.


Og så er der stor opbakning til de fælles arrangementer i Skanderup, som gør, at tilflyttere hurtigt kan blive en del af fællesskabet, hvis de ønsker det.

Linda Husfeldt Johansen


De nye parcelhusgrunde bliver placeret ved Hjarupvej og Ejersmindevej meget tæt på Skanderup Hjarup Forbundsskole, hvor der også er daginstitution. Skolen går til og med sjette klasse.

Annonce

Lokal glæde over nye naboer

Hos den lokale landsbyforening er der glæde over udsigten til nye naboer.

- Skanderup er et dejligt sted at bo. Skolen er en meget vellidt med gode værdier. Vuggestuen og børnehaven er en integreret del af skolen, hvilket gør det nemt for børnene at starte i skole, da de allerede har stort kendskab til skolen, inden de starter i glidende overgang fra børnehave til førskole. Og så er der stor opbakning til de fælles arrangementer i Skanderup, som gør, at tilflyttere hurtigt kan blive en del af fællesskabet, hvis de ønsker det. Skanderup er også et sted, som flere unge vender tilbage til, når de selv stifter familie, fortæller formand i landsbyforeningen, Linda Husfeldt Johansen.

De 12 nye grunde udbydes til salg til mindstepriser mellem 350.000 og 425.000 kr.

Byggemodningen af udstykningen er gået i gang. Foto: Kolding Kommune.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce