Annonce
Ugeavisen Kolding

21-årig er ny daglig leder i KongeåBadet

21-årige Mads Pedersen er fra den 1. december ny daglig leder i KongeåBadet, og han ser frem til at komme til at sætte sit eget præg på tingene i svømmehallen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Fra den 1. december er 21-årige Mads Pedersen ny daglig leder af KongeåBadet, hvor han blandt andet vil stå for svømmehallens aqua fitness-hold.
Annonce

Vamdrup: Fra den 1. december vil badegæsterne i KongeåBadet støde på nyt ansigt langs bassinkanterne. 21-årige Mads Pedersen er nemlig ny daglig leder i svømmehallen, hvor han afløser Roy Jepsen.

Mads Pedersen kommer til svømmehallen i Vamdrup fra SlotssøBadet i Kolding, hvor han igennem de seneste fem år har været tilknyttet, først som ungarbejder og så har han sidenhen taget uddannelse som både livredder og instruktør på blandt andet aqua fitness.

- Jeg er egentlig oprindeligt uddannet murer, men jeg fik desværre lidt små-skavanker, som gjorde, at jeg var nødt til at finde på noget andet. Jeg startede så ude i SlotssøBadet og var rigtig glad for arbejdet, og så er det da bare et kæmpe skulderklap, at jeg får lov til at blive daglig leder herude i Vamdrup, siger Mads Pedersen, som til daglig bor i Viuf nord for Kolding.

Han har sine første arbejdsdage i svømmehallen i samme uge, som KongeåBadet kan fejre ti års jubilæum i uge 49 i starten af december, hvor der vil være rig mulighed for at komme og hilse på den nye daglige leder.

- Der kommer til at være en masse forskellige aktiviteter i løbet af ugen, hvor vi fejrer de ti år, så man er meget velkommen til at kigge ind forbi, siger Mads Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce