Annonce
Ugeavisen Kolding

27-årige Camilla er ny kvinde i spidsen for håndboldklub

27-årige Camilla Ørberg har ikke tidligere erfaring med bestyrelsesarbejde, men hun er fast besluttet på at yde en stor indsats som ny kvinde i spidsen for Kolding Håndboldklub. Foto: Søren Gylling
Annonce

Kolding: For første gang i Kolding Håndboldklubs 57-årige historie er det en kvinde, der er blevet formand. Og det er endda en aktiv håndboldspiller, som for nylig kunne sætte sig i formandsstolen i klubben.

27-årige Camilla Ørberg er navnet på klubbens nye formand. Hun er selv håndboldspiller og giver den på fjerde sæson gas på klubbens hold i 2. division.

Hun glæder sig arbejdet i bestyrelsen og peger på, at klubben efter hendes mening har et kæmpe potentiale, som hun kan være med til at forløse, ligesom hun ser frem til at arbejde for at realisere visionerne i klubben.

- Klubben er ikke så stor, så der er rigtig meget frivilligt arbejde, der skal gøres - også af os spillere. Vi står sammen i klubben og arbejder som et hold, siger Camilla Ørberg om ånden i hendes håndboldklub.

Hun er vokset op i Kolding, men som barn havde hun en fire år lang afstikker til Spanien, hvor hun boede med sin familie. Senere tog hun en HHX-eksamen, boede i USA i to år og blev i januar færdiguddannet som sygeplejerske. Efter at have arbejdet på intensivafdelingen på Kolding Sygehus efter endt uddannelse, arbejder hun i dag på en kosmetisk klinik i Ribe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce