Annonce
Ugeavisen Kolding

2827 børn skal samle affald i Kolding Kommune

Affaldsindsamlingen har været afholdt siden 2006. I 2020 blev der fundet 53 tons affald – heriblandt 3.300 mundbind. Foto: PR

Kolding: Der er lagt op til den helt store forårsrengøring, når tusindvis af danskere om få uger trækker udendørs for at luge ud i de store mængder affald, der ligger og flyder rundtomkring. Affaldsindsamlingen er lige om hjørnet, hvor der i år er deltagelse af 2827 børn fra skoler og institutioner i Kolding Kommune.

Det er skoleledere, lærere, pædagoger og dagplejere, der har meldt deres elever og børn til årets affaldsindsamling. På landsplan skal i alt 137.000 børn ud at samle skrald i løbet af skoleugen 12. - 16. april.

– Det er fantastisk, at så mange børn er tilmeldt Affaldsindsamlingen i år. Vi er positivt overraskede over den massive opbakning fra skolerne og institutionerne, især efter flere måneder med nedlukning og fjernundervisning. At lærerne og pædagogerne prioriterer at sætte affald på skemaet, vidner om, at affaldsindsamling er en god måde at kombinere læring og social trivsel, siger Maria Reumert Gjerding, præsident i Danmarks Naturfredningsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce