Annonce
Ugeavisen Kolding

50 års fødselar fik corona i foråret: Det var som at få en dobbelt influenza

Torben Lorentzen er uddannet ingeniør, men fandt det spændende at blive medejer af et arkitektfirma. Så nu er han blevet partner i Tegnestuen Mejeriet. Foto: Lars Juul
Annonce

50 år: Det har ikke været det bedste forår for ingeniør og partner i arkitektfirmaet Mejeriet i Kolding Torben Jensen Lorentzen. Han og familien blev nemlig alle smittet med Covid 19 – corona og måtte i karantæne i to måneder. Heldigvis er alle erklæret negative igen, og den 2. august kan han fejre sin 50-års fødselsdag med hele familien omkring sig. Til september markeres dagen i firmaet med en reception.

Corona ramte ingeniøren, hustruen Betina og sønnen Sophus.

- Det var som at få en dobbelt influenza, fortæller fødselaren.

I 2017 blev han partner og bygherrerådgiver i arkitektfirmaet Mejeriet. Og tegnestuen blev også hårdt ramt af corona, da chefen Søren Nielsen og hans hustru, tidligere rektor og kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen også var ramt af den frygtede virus.

Siden han flyttede til Kolding med sin familie, har han involveret sig i mangt og meget. Netværket omfatter blandt andet talrige erhvervsklubber. Han er gammel Round Tabler, med i Trekantens Lederforum, Koldinghus Rotary, Business Kolding, Trapholtmuseets Erhvervsklub og ligeledes erhvervsklubben omkring Koldinghus og Byggesocietetet.

Han er oprindelig fra Haderslev, hvor skolegangen fandt sted på Sct. Severin Skole. Herefter tog han Efg i Haderslev og HTX i Kolding og Odense. Han læste til ingeniør på Odense Teknikum, og herefter var han i et halvt år ansat i ingeniørfirmaet Carl Bro i Odense, inden han blev hentet til firmaets hovedkontor i Glostrup. I 2000 blev han afdelingsleder i Kolding. Her havde han blandt andet ansvar for Carl Bros projekteringer af svømmehaller i Danmark. Også projekteringen og opførelsen af Slotssøbadet i Kolding. I december 2013 blev han hentet til at udvikle og udvide firmaet Ingeniørernes afdeling i Kolding. I alt blev det til 19 års ansættelse hos Carl Bro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce