Annonce
Ugeavisen Kolding

Afbarkede træer, faldefærdige bygninger og røde trafiklys: Her er svarene på læsernes undren

Tidligere har vi blandt andet besvaret spørgsmål om afbarkede træer, en faldefærdig industribygning, spildevand, røde trafiklys og den nedbrændte transformerstation ved Ålegården.

Kolding: Har du et spørgsmål til trafikken i Kolding, midtbyens indretning, en bygning der pludseligt skyder op eller noget helt fjerde, så vil vi på Ugeavisen meget gerne høre fra dig.

I det seneste halve år har vi modtaget og besvaret spørgsmål fra vores læsere. Vi har blandt andet give svar på, hvad der sker med alt spildevandet i byen, hvorfor kommunen langs en stor indfaldsvej har fjernet barken på en hel række træer, og hvad der skal ske med en faldefærdig bygning på Hylkedalvej.

Men vi vil gerne have endnu flere spørgsmål fra jer!

Annonce

Derfor: Hvis der er noget, du undrer dig over på din vej rundt i Kolding, så tøv ikke med at skrive til os via formularen på hjemmesiden spoerg.ugeavisen.dk/kolding.

Vi lover at tage hver eneste undren op til overvejelse. For hvem ved, måske der ligger noget større gemt i dit lille spørgsmål, og måske andre undrer sig over det samme?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce