Annonce
Ugeavisen Kolding

Alfa Laval investerer i industriel og menneskelig udvikling

Ole Petersen er adm. direktør for Alfa Laval, som er nomineret til at blive Årets Virksomhed 2019. Foto: Alfa Laval
Sidste år var der syv 25-års jubilarer og fem 40-års jubilarer på Alfa Laval i Kolding. Måske får virksomheden også mulighed for at fejre titlen som Årets Virksomhed 2019.
Annonce

Nomineret: Alfa Laval er blandt Koldings største virksomheder og har gennem de sidst syv år oplevet en konstant vækst. De omsætter i dag for omkring 1,8 mia. kr. Der er 669 ansatte i Kolding og mere end 17.000 ansatte på verdensplan. Håndtering af væsker i applikationer med strenge hygiejnekrav udgør kernekompetencen i virksomheden, og Alfa Laval er førende inden for deres tekniske ekspertiseområde.

Alfa Laval har gennem de seneste fem år investeret omkring 300 mio. på udvikling. I 2019 lancerede virksomheden fem nye produkter. Der er også investeret i et nyt kvalitetscenter, højautomatiseret distributionscenter, kontorbygning og ikke mindst en stor transformation af hele produktionsapparatet.

Alfa Laval er en god kunde hos mange af Koldings andre virksomheder. Blandt andet har Daugaard Pedersen stået for al bygnings-arbejde, og på årsbasis booker Alfa Laval 1500 overnatninger på byens hoteller.

Årets virksomhed

Prisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Kolding Kommune.

Prisen som Årets Virksomhed 2019 gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed, samt ligeledes en sund økonomi.

Prisen uddeles under årets Awardshow torsdag 27. februar. Det er deltagerne i showet, som stemmer på deres favorit til prisen og dermed afgør, hvem der tager titlen med hjem.

Annonce

145 nye jobs

Virksomheden investerer ikke kun i industriel udvikling, men i høj grad også i menneskelig udvikling. Hos Alfa Laval er der lærlinge i produktionen, trainees i administrationen og konstant fokus på medarbejdertilfredshed. Blandt andet får medarbejderne tilbudt ekstra uddannelse.

Over en årrække har Alfa Laval skabt over 145 nye jobs i Kolding. I 2019 kunne de fejre ikke mindre end syv 25-års jubilarer og fem 40-års jubilarer – i alt havde de 17 jubilæer.

På Alfa Laval er medarbejderne præget af stolthed over at være en del af virksomheden. Omgangstonen er uformel, og så er der plads til store ambitioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce