Annonce
Ugeavisen Kolding

Alle får erstatning: Mindst 90 pakker stjålet fra pakkeshop

Tyvene kom ind ved at smadre ruder. De har desuden brugt tid på at pakke mange af pakkerne op for at vurdere, om der var indhold, som var værd at tage med sig. Foto: Søren Gylling
Efter weekendens indbrud i pakkeshoppen ved SuperBrugsen i Vamdrup kan det nu konstateres, at der er stjålet 90 pakker leveret med GLS. Det samlede antal stjålne pakker er dog endnu ikke fastlagt.
Annonce

Vamdrup: I alt er 90 pakker leveret med GLS blevet stjålet fra pakkeshoppen ved SuperBrugsen i Vamdrup, der i weekenden havde indbrud. Det fortæller Rene Hoffmann, der for tiden er konstitueret uddeler på stedet.

Den store mængde af stjålne pakker gjorde det umiddelbart svært for personalet at danne sig et overblik over, hvor mange og hvilke pakker det drejer sig om. Man kender da heller ikke endnu det samlede antal pakker, der er blevet stjålet, da der endnu ikke er overblik over de stjålne pakker fra PostNord.

Mandag morgen var en medarbejder fra GLS til stede i pakkeshoppen, og sammen med SuperBrugsens fortegnelser lykkedes det altså at fastslå, at det fra GLS i hvert fald drejer sig om 90 pakker. De berørte pakkemodtagere vil ifølge Rene Hoffmann få nærmere besked.

- Modtagerne, hvis pakker er blevet stjålet, har ikke fået besked endnu. Som kunde ved GLS kan man henvende sig til dem, og ellers vil GLS kontakte de berørte på et tidspunkt. Men henvendelsen skal altså ske til det firma, der har stået for transporten, siger han.

Annonce

Alle får erstatning

Samtidig understreger Rene Hoffmann, at alle, der har fået stjålet en pakke i forbindelse med indbruddet, vil modtage erstatning.

- Ikke en eneste får et tab på det her. Det er vigtigt at slå fast, siger han.


Som kunde ved GLS kan man henvende sig til dem, og ellers vil GLS kontakte de berørte på et tidspunkt. Men henvendelsen skal altså ske til det firma, der har stået for transporten.

Rene Hoffmann


Trods indbruddet får pakkeshoppen i SuperBrugsen fortsat leveret pakker dagligt, og det er da også fortsat muligt at afhente sine pakker - såfremt de altså ikke er blandt de stjålne.

Indbruddet skete et sted mellem fredag aften klokken 21 og lørdag morgen ved femtiden. Sydøstjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, som har bemærket noget i tidsrummet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce