Annonce
Ugeavisen Kolding

Alternativ Stafet for Livet gennemføres til sommer

Hovedelementerne i Stafet for Livet bliver bevaret, men stafetten bliver afholdt på en alternativ måde.  Arkivfoto: Søren Gylling
Stafetten vil blive gennemført på en anderledes måde end normalt, skriver Stafet for Livet i en pressemeddelelse.

Kolding: Årets udgave af Stafet For Livet vil blive helt anderledes. Konceptet er blevet gentænkt i nye rammer og omstændigheder, og i år vil stafetten kun blive holdt på en enkelt dag, nemlig lørdag d. 12.6. fra kl. 13 - 22, skriver Stafet for Livet i en pressemeddelelse.

Stafet for Livet holdes normalt i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber banen rundt. Men i år bliver det stafet fra ”egen have”, hvor de enkelte hold mødes og laver egne gåture og lokale arrangementer for at skabe opmærksomhed og indsamle penge til Stafet for Livet.

Åbningsceremonien og Fighterrunden gennemføres i alternative rammer i tråd med gældende restriktioner, hvor Stafet for Livet byder velkommen, og fighterne får udleveret deres gule t-shirt.

Lysceremonien bliver også afholdt i alternative rammer, og hvis forsamlingsrestriktionerne ophæves, forhåbentligvis på en lokation i samarbejde med City Kolding, hvor man vil finde et centralt sted i byen for at afholde ceremonien i gode rammer.

Annonce

Lysceremoni hjemme i haven

Der vil i år desuden være gode mulighed for at lave en privat lysceremoni i egen have, da holdkaptajnerne får mulighed for at sælge lysposer som dubletter, hvor den ene pose deltager i lysceremonien, og den anden kommer med holdet hjem.

Afslutningsceremonien vil i år blive i en kortere og mere koncentreret udgave, der kan streames på tilgængelige medier for dem, der måtte ønske at følge med. Dens form vil også være afhængigt af de aktuelle restriktioner og forsamlingsforbud, skriver Stafet for Livet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce