Annonce
Ugeavisen Kolding

Anita nyder at være turist i Danmark: Vil helst kunne gå til alt i ferien

Anita Søderberg Lübker arbejder i kundeservice hos Føtex Kolding City, hvor hun blandt andet møder mange turister, da Føtex har en turistinformation. Kortet over p-pladser i midtbyen bruges også flittigt til at vise turister vej til fx Koldinghus. Foto: Louise Lauritsen
Som medarbejder hos kundeservice i Føtex i Kolding midtby møder Anita Søderberg Lübker mange turister. Selv holder hun altid sommerferie i Danmark, hvor familien lejer sommerhus og prioriterer at kunne lade bilen stå en hel uge.
Annonce

Kolding: Der har stået Føtex på næste hele Anita Søderberg Lübkers arbejdsliv.

Som 17-årig startede hun i Føtex Kolding City, hvor hun blev ansat som pakkepige ved kasserne.

- Det var dengang, vi pakkede varerne for kunderne, smiler den nu 48-årige salgsassistent.

Året efter skiftede hun til at sidde i kassen, og hun var kort forbi kundeservice, inden hun landede en læreplads i butikkens tekstilafdeling.


Vi vil helst kunne stille bilen og så ikke røre den i en uge. Det er fedt, når det lykkes. Vi slapper bare af. Vi skal ikke ud og se en masse.

Anita Søderberg Lübker


Som nyudlært skulle der ske noget nyt. Hun fik job ved Bilka Kolding og var med til at åbne den. Der var hun i syv måneder.

- Men det blev for stort for mig. Så jeg ringede herned til Føtex og hørte, om de manglede en, smiler Anita.

Så fik hun job i kiosken og kundeservice, og her har hun været lige siden.

- Jeg er så glad for det. Jeg elsker mit arbejde. Jeg kan godt lide kontakten til vores mange faste kunder. Det er dejligt at få en snak, og så har jeg nogle fantastiske gode kolleger og en god chef.

Annonce

Ferie i Danmark

Når der skal lægges ferieplaner hjemme hos Anita og familien, så handler det om, hvor langs Vesterhavet de skal leje et sommerhus.

- Vi rejser altid i Danmark. I år skal vi til Blåvand, men i mange år har vi været på Fanø. Min mand kan godt lide at komme til Vesterhavet.

De vigtigste krav til sommerhuset er, at man kan komme til en pool. Og så skal huset helst ligge i gåafstand til indkøb.

- Vi vil helst kunne stille bilen og så ikke røre den i en uge. Det er fedt, når det lykkes. Vi slapper bare af. Vi skal ikke ud og se en masse. Vi spiller spil, går ture og nyder naturen og tager ind til byen, for min datter og jeg skal altid ind og kigge i butikker en enkelt dag, smiler Anita Søderberg Lübker.

Anita Søderberg Lübker

48 år, gift med Kjeld, parret har sønner på 22 og 12 og en datter på 20, som netop er blevet student.

Familien bor nær Viuf.

Udlært salgsassistent i Føtex Kolding Citys tekstilafdeling.

Er nu fast i kundeservice.

Har arbejdet i Føtex Kolding City i 31 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce