Annonce
Ugeavisen Kolding

Arkitekturens dag sætter fokus på UNESCO-byen Christiansfeld

Christiansfeld har en hel unik arkitektur. Og denne er netop det ene kriterie for, at Christiansfeld er kommet på UNESCO's verdensarvsliste. Privatfoto.
Annonce

Christiansfeld: I år er det gode boligliv og fællesskab i fokus på arkitekturens dag, der vil blive markeret med fremvisning og fortællinger om arkitektur i hjertet af Christiansfeld.

Det sker mandag den 5. oktober kl. 15.00 med mødested på kirkepladsen ud for Nørregade 14.

Efter velkomsten vil de fremmødte blive delt op i tre hold og rotere mellem de tre stationer. Stationerne er Domea og Boligforeningen Kolding-Christiansfelds nye boligbyggeri og ombygning af den tidligere Christiansfeld Skole, Enkehuset og Grev Zinzendorfs Plads.

Der afsættes 15-20 minutter til hvert sted.

- Det er en helt enestående chance for at se og høre om at bo, bygge og renovere boliger i en UNESCO-by, der er et kvart årtusinde; om hvad de gamle fredede rammer kan give til det nutidige og aktive boligliv, siger arkitekt Neel Gotthardt fra Christiansfeld Centret.

På grund af covid-19 vil der være begrænsning på antallet af deltagere. Tilmelding er derfor nødvendigt. Det kan ske på telefon 7979 1773 senest den 2. oktober. Det er gratis at deltage.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce