Annonce
Ugeavisen Kolding

Børnene var med til at holde Drejens Boligby ren for affald

Masser af børn var i gang, da beboerne i Drejens Boligby for syvende år i træk gik ud i det grønne for at opsamle affald. Foto: Niels Ulrik Pedersen
Annonce

Drejens: Affaldsindsamling Drejens 2019 slog rekord med deltagere og mange børn, som samlede skrald i boligbyens grønne områder i frisk blæst og strålende sol.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Masser af børn var i gang, da beboerne i Drejens Boligby for syvende år i træk gik i det grønne for at opsamle plast, dåser, flasker, papir, poser og andet affald, som ligger og forurener det naturskønne boligområde i Kolding nordøst mellem de to fjorde.

Der var 45 deltagere i alt, heraf næsten 20 børn. I år var der satset netop på deltagelse af de yngste årgange, idet der var indkøbt ekstra mange haps-redskaber i børnestørrelse samt gule veste i størrelse extra small - og de kom alle i brug.

På trods af seks forudgående års indsatser for at samle skrald i boligbyens grønne fællesområder er der stadig noget at komme efter. I alt 15 sække med affald blev kørt bort. Blandt de indsamlede effekter var også: En plastkælk, en halv træpalle, en sprængt postkasse, masser af dåser og flasker, mange meter plastrør og meget andet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce