Annonce
Ugeavisen Kolding

Bank flytter fra midtbyen til nybyggeri ved storcentret

Efter 25 år forlader Spar & Lån Bank lokalerne på Buen, og i slutningen af 2020 rykker banken ind i stort nyt kontorhus på Skovvangen 33 ved Kolding Storcenter, hvor banken har lejet stueetagen på 600 kvadratmeter. Fredag er der første spadestik på byggeriet. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding
Bankrådgiverne i Lån & Spar Bank i Kolding sidder for tæt på Buen, så nu flytter banken til nybyggeri på Skovvangen tæt på Kolding Storcenter. Nærheden til motorvejen og gode parkeringsmuligheder har trukket for banken, der har kunder i hele Sydjylland.
Annonce

Kolding: For bare et par år siden var der fire ansatte, og når den næste rådgiver er ansat, er der otte medarbejdere i Lån & Spar i Kolding. Pladsproblemer betyder, at banken har besluttet at rykke ind i nyt kontorhus tæt på Kolding Storcenter. Nybyggeriet står færdig i slutningen af 2020.

- Den primære grund er, at vi vokset og har fået mange nye kunder. Derefter har vi kigget på, hvor det kunne være interessant for os at ligge. Der har vi kigget meget på, at vi har kunder i hele Sydjylland. Vi har kunder fra Horsens og ned til grænsen, og det er lidt svært at finde os på vores nuværende adresse, når du kommer udefra. Men folk kender området omkring Kolding Storcenter. Det er nemt at komme til fra motorvejen, og der er parkeringspladser lige uden for døren, siger Martin Fugleberg Smed, der er filialdirektør i Lån & Spar Bank i Kolding.

Annonce

Kigger rådgiveren i øjnene

På fredag er der første spadestik til kontorhuset på 1800 kvadratmeter, der ligger lige over for Kolding Storcenter, og den nye afdeling for plads til at vokse de kommende år, når banken får tre gange så meget plads som i dag.

- Vi oplever jo fortsat, at vores kunder gerne vil mødes. Du kan mange ting digitalt i dag, men der er mange, der gerne vil kigge rådgiveren i øjnene, når de skal træffe den endelige beslutning, siger Martin Fugleberg Smed. De nærmest afdelinger af banken ligger i Esbjerg og Odense.

Det er Adsbøll Entreprise A/S, der opfører og ejer det nye kontorhus, hvor Lån & Spar Bank lejer sig ind i stueetagen. Første og anden sal bliver gjort klar til indflytning, men her kan de kommende lejere selv være med til at indrette kontorerne, fortæller administrerende direktør Bjarne Adsbøll.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce