Annonce
Ugeavisen Kolding

Bente er ny leder på Elim: Det er vigtigt for mig, at ældre mennesker har et værdigt liv

Bente Grauslund Kjeldsen tiltræder ved årsskiftet som ny leder af plejehjemmet Elim i Vamdrup. Foto: Ludvig Dittmann
Til årsskiftet begynder sygeplejerske Bente Grauslund Kjeldsen som leder af plejehjemmet Elim i Vamdrup. Hun glæder sig til at være med til at gøre en positiv forskel for de ældre på stedet.
Annonce

Vamdrup: Ved årsskiftet tiltræder Bente Grauslund Kjeldsen som leder af plejehjemmet Elim. Hun har 30 års erfaring som sygeplejerske med i bagagen.

- Jeg har arbejdet flere forskellige steder, men længst tid inden for kirurgi og medicin i sygehusvæsnet. Når jeg tager skridtet til plejehjemmet, så kommer jeg fra en stilling som kvalitetskoordinator inden for psykiatrien på Vejle Sygehus.

På sygehuset har hun været afdelingsleder i 11 år og har taget sin lederuddannelse i den forbindelse. Når hun har valgt at rykke fra sygehus til plejehjem, så er det fordi, hun gerne vil være med til at gøre en positiv forskel for de ældre, der har behov for den pleje og omsorg, som  Elim kan give.

- Det er rigtig vigtigt for mig at kunne være med til at bidrage til, at også ældre mennesker har et værdigt liv, hvor de mødes med respekt.

Bente Grauslund Kjeldsen er 56 år og bor på landet mellem Vejle og Billund sammen med sin mand og den yngste af ægteparrets tre sønner. Familien bruger den lokale kirke. Hun er også engageret i frivilligt kirkeligt arbejde gennem en organisation, der hedder Fremtid og Håb.

Bente Grauslund Kjeldsen afløser Birgitte Bjørnskov, der har søgt nye udfordringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce