Annonce
Ugeavisen Kolding

Betina Lindberg lukker sin lingeributik: Der mangler stadig noget trafik i min forretning

I 2018 blev Betina Lindberg Foder kåret som Byens Bedste Ekspedient af Ugeavisens læsere. Nu lukker hun forretningen. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Lindberg Signature lukker inden udgangen af januar, fortæller indehaver Betina Lindberg Foder.
Annonce

Kolding: Efter knap to et halvt år i Søndergade lukker lingeributikken Lindberg Signature snart.

Det fortæller indehaver Betina Lindberg Foder i en video på Facebook.

- Jeg har brugt 2019 på at granske og finde ud af, hvad er det mit arbejdsliv skal indeholde, hvad skal min fremtid bringe mig, og det, jeg er nået frem til, er, at Lindberg Signature er ikke en del af mit 2020, fortæller hun i videoen, hvor hun forklarer lukningen med for få kunder i butikken.

- Tusind tak til alle jer kunder, der har været og besøgt mig, tusind tak til alle de faste kunder, der kommer igen og igen. Desværre er det ikke helt nok. Der mangler stadig noget trafik i min forretning, forklarer hun.

Underskud

Der har været røde tal på bundlinjen i de to årsregnskaber, Lindberg Signature har nået at aflægge.

For 2018/19 blev underskuddet cirka 80.000 kroner.

For 2017/18 blev underskuddet cirka 160.000 kroner.

Annonce

Glad for muligheden

Det er en afklaret indehaver, der fortæller om lukningen af Lindberg Signature.

- Jeg synes selvfølgelig, at det er ærgerligt, at en forretning som Lindberg Signature ikke skal ligge i Kolding City. Men jeg sidder ikke og ærgrer mig over, at det er sådan, det bliver. Jeg vil faktisk hellere glæde mig over muligheden, jeg har haft og alle de utrolig søde mennesker, der har været igennem min forretning, siger hun i videoen.

Lindberg Signature åbnede i august 2017, da Betina Lindberg Foder efter flere år som sælger og butikschef i tøjbranchen sprang ud som selvstændig. Selvom indtjeningen i butikken altså aldrig blev stor nok, så nåede Lindberg Signature alligevel at sætte sit aftryk på midtbyen, da Betina Lindberg Foder i 2018 blev kåret af Ugeavisens læsere som Byens Bedste Ekspedient.

Der er ophørsudsalg i butikken fra 6. januar. Lindberg Signature lukker inden udgangen af måneden, og på butikkens facebookside bliver kunder med gavekort og tilgodesedler opfordret til at indløse dem inden da.

Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce