Annonce
Ugeavisen Kolding

Bibelselskabets pris 2020 går til utrættelig ildsjæl

Bibelselskabets pris uddeles normalt på Bibelselskabets årlige repræsentantskabsmøde, som i år har været aflyst grundet corona-situationen. I år blev prisen derfor uddelt ved en SAT-7-konference i Apostelkirken i København. Foto: Jesper Noer.
Annonce

Christiansfeld: Kurt Johansen, generalsekretær for den kristne tv-station SAT-7, kan i år fejre sit 20-års jubilæum. Nu hædres han også med Bibelselskabets pris for sin store indsats for at give udbrede kendskabet til Bibelen.

- Kurt Johansen har gjort en exceptionel indsats for at få Bibelen ud i verden. Han er diplomat i verdensklasse. Verden over lyttes der til hans erfaring og indsigt, siger Bibelselskabets formand, Peder Ø. Andreasen i sin tale til prismodtageren.

SAT-7 producerer tv om kristendom og tro, transmitterer gudstjenester, diskuterer religionsfrihed og menneskerettigheder, kvindeundertrykkelse og arbejder med forsoning og ligestilling blandt muslimer og kristne i muslimskdominerede lande. For mange er kanalen den eneste adgang til et kristent fællesskab.

Bibelselskabets pris tildeles en person, der skal anerkendes for en særlig indsats for at gøre Bibelen nærværende i samfundet. Med prisen følger 10.000 kr. og en indrammet bibelside – i år fra Christian IV’s bibel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce