Annonce
Ugeavisen Kolding

Blomsterbutik flytter til stor central ejendom: Bliver fem gange så stor

Per Hansen kan snart flytte sin blomsterbutik By Hansen i nye lokaler, hvor han får hele fem gange mere plads. Dermed forlader han Låsbybanke efter seks år i de nuværende lokaler. Inden da drev han blomsterforretning i Seest i en årrække. Arkivfoto: Peter Krogh Frausing
By Hansen forlader Låsbybanke og flytter til Bredgade, hvor blomsterbutikken får fem gange så meget plads.
Annonce

Kolding: Blomsterbinder Per Hansen er en glad mand. Snart flytter han nemlig sin butik By Hansen i nye lokaler, og dermed får han hele fem gange så meget plads at boltre sig på som i de nuværende lokaler på Låsbybanke.

Den nye butik åbner i Bredgade 2 i det tidligere All Size.

- Det bliver det fedeste lokale, hvor vi skal præsentere nogle flere af de ting, som folk ikke kan se nu, fordi vi ikke har plads til dem, siger Per Hansen, som på Låsbybanke for eksempel har været nødt til at gemme vin og chokolade væk i kælderen.

- Jeg tror på, at hvis vi får mere plads, så kan vi også sælge mere, fordi folk kan se det, vi har at byde på, siger han.

Den nye butik åbner i løbet af få uger. Per Hansen håber, at kunne nå det til uge 47.

- Vi skal i hvert fald derned inden advent, så vi kan komme i gang inden julehandlen, siger han.

Annonce

Stadig ene mand

Selvom den nye butik bliver markant større, så vil Per Hansen som udgangspunkt stadig være den eneste blomsterbinder i forretningen. Derfor understreger han, at det fortsat er vigtigt, at kunderne bestiller deres buketter i forvejen.

- Det, vi laver, er et håndværk, og vi kommer ikke til at lave færdige buketter i stride strømme. Jeg kan ikke nå mere, fordi vi flytter i nye lokaler, så det er stadig vigtigt, at man bestiller blomsterne på forhånd, siger Per Hansen, som dog er åben for at ansætte en medarbejder mere, hvis den rigtige byder sig til.

- Hvis der kom en dygtig dekoratør og søgte et job, så kunne det sagtens være, siger han.


Det bliver det fedeste lokale, hvor vi skal præsentere nogle flere af de ting, som folk ikke kan se nu, fordi vi ikke har plads til dem.

Per Hansen, blomsterhandler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce