Annonce
Ugeavisen Kolding

Bo Spellerberg skriver under i Kolding

Bo Spellerberg satte sin signatur på et af bordene på præcis det sted, hvor han den 17. februar 2018 scorede direkte på tremeterkast efter tid til sejrsresultatet 32-31 mod GOG. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Overskriften ville nok være ønsketænkning for de fleste i og omkring KIF Håndbold, hvis det da var på en spillerkontrakt. Det er det dog ikke. Overskriften dækker derimod over at Bo Spellerberg sammen med en række andre KIF Håndbold-legender støtter KIF Håndbold Moderklub.

Baggrunden er, at halgulvet i Sydbank Arena blev vandskadet i december og derfor skal skiftet inden den nye sæson. Genbrugskongen Steen Jørgensen, der står for fjernelsen af det gamle gulv, fik sammen med Sydbank Arena og KIF Håndbold Moderklub den idé at lave noget af gulvet om til bordplader. For at gøre disse bordplader helt unikke har KIF Håndbold spurgt en række af de spillere, der har spillet rigtig mange kampe, om de vil signere disse. Bordpladerne vil senere blive solgt til fordel for KIF Håndbold Moderklub.

De spillere der har været forbi og støtte projektet, er Hans Peter Munk Andersen, Karsten Holm, Anders Petersen, Lars Christiansen, Lasse Boesen, Kaper Irming og Bo Spellerberg. Syv spillere der tilsammen har spillet omkring 2.700 ligakampe for KIF Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce